Samsung og IKEA Wireless Power Consortium

Pressemelding fra Samsung 1. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung lader uten ledninger med IKEA

Lad trådløst med Samsung Galaxy S6 og S6 edge med IKEAs nye møbelserie.

Samsung Electronics Co., Ltd., og IKEA presenterer en ny verden av tilkoblingsmuligheter og utvidede lademuligheter med Wireless Power Consortium (WPC). Til forskjell fra faste uttak kan man nå enkelt være tilkoblet og lade trådløst på flere plasser i hjemmet eller på jobb. IKEAs nye møbelserie er den første noensinne som forener trådløs ladning direkte i møblene, helt uten ledninger.

Forener møbler med trådløs ladning

I dag stiller forbrukerne høyere krav til effektive og enkle løsninger for teknologi. IKEA tar nå et nytt grep gjennom å montere trådløs ladningsteknologi direkte i hjemmeinnredningen. Det gjør det mulig for nattbord, lamper og benker å fungere som ladestasjoner for smarttelefoner. Samsung Galaxy S6 og S6 edge får en naturlig rolle i dette fordi den banebrytende teknologien i begge modellene har innebygde komponenter som muliggjør trådløs ladning.

– Mobile enheter har blitt en naturlig del av livene våre. Det å enkelt kunne koble trådløs ladning sammen med IKEAs møbler gir en mer praktisk og bekvem opplevelse av smarttelefonen, sier Jean-Daniel Ayme, påtroppende VD for European Telecommunication Operations i Samsung Electronics. – Samsung streber etter å levere den beste mobile opplevelsen for forbrukerne, spesielt i deres eget hjem eller kontor. Vi har et langsiktig engasjement for innovative ladningsløsninger.

– Vi vet at folk misliker rot i ledninger, å gå tom for strøm på mobilen og den konstante jakten etter en lader. Med denne kolleksjonen gir vi dem muligheten til å lade hvor som helst i hjemmet gjennom å integrere trådløs ladning i vår hjemmeinnredning, sier Jeanette Skjelmose, sjef for forretningsområde belysning og trådløs ladning.

Den nye kolleksjonen fra IKEA blir tilgjengelig i Europa og Nord-Amerika i april 2015. Samsung Galaxy S6 og S6 edge ble presentert på Mobile World Congress i Barcelona, og blir tilgjengelig i Norge fra 11. April.

Powered by Labrador CMS