Klipsch THX Ultra2

Pressemelding fra Mono 10. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Klipsch THX Ultra2-serien gir en ekte kinoopplevelse hjemme med en imponerende dynamisk og realistisk lydgjengivelse. Alle modellene er bygget over Klipsch’ velrenomerte teknologi, som også benyttes i de profesjonelle kinosystemene. Kabinett- og innfellingshøyttalere kan kombineres etter hva som passer best interiørmessig. 

Bortsett fra subbasshøyttaleren har alle høyttalermodellene Klipsch' egenutviklede Tractrix hornløsning som gir en mer direkte lydgjengivelse kombinert med lav forvrengning og høy effektivitet. Hornløsningen gjør også at høyttaleren fullt ut tilfredsstiller THX Ultra2-kravene uten de problemene multidiskanthøyttalerløsninger skaper med ujevne nivåer i spredefeltet. THX Ultra2-sertifiseringen er en garanti for god lydgjengivelse også i større rom.

I flere av modellene brukes høyttalerelementer med lette, stive Cerametallic aluminiumsmembraner som kjennetegnes av stor effektkapasitet og detaljrikdom. Den separate bassforsterkeren som inngår i serien, kan tilkobles to subbasshøyttalere.

Vi lanserer nå hele THX Ultra2-serien i Norge. Fronthøyttaleren KL-650-THX (venstre, senter og høyre) har 2 stk. Cerametallic-elementer og én horndiskant. Følsomheten er på hele 97 dB, som gir høye lydtrykk selv med små forsterkere. Høyest tillatte kontinuerlige effektpåtrykk er 150 watt. Impedansen er på 8 ohm, og det er doble tilkoblingsterminaler for bi-wiring eller bi-amp-kobling. Kabinettet har bassrefleksspalte i front og er i en meget solid utførelse og har dado-konstruksjon med innfellingsmontering av kabinettveggene for å oppnå større stabilitet og styrke.

Powered by Labrador CMS