Onkyo TX-SR343 og TX-NR545

Pressemelding fra Mono 30. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo lanserer neste generasjons hjemmekinoreceivere

Onkyo lanserer nå de to første modellene av neste generasjons hjemmekinoreceivere, TX-SR343 og TX-NR545. På begge modellene er det i enda større grad lagt vekt på brukervennlighet og kompatibilitet til nye brukergrensesnitt og formater. TX-SR343 er en 5.1-kanals receiver med utgangseffekt på 100 watt pr. kanal, mens TX-NR545 er en 7.2-kanals receiver med det nye kinoformatet, Dolby Atmos, nettverkstilkobling, Wi-Fi og AirPlay. Utgangseffekten er på 120 watt pr. kanal.

Begge er utstyrt med videoformatet 4K UltraHD / 60 Hz og HDCP 2.2 innholdsbeskyttelse for visning av høyoppløste bilder fra 4K UltraHD-strømming eller plateavspilling på en kompatibel flatskjerm. God lydgjengivelse er felles for begge modeller med kraftige strømforsyninger og diskrete utgangstrinn. Receiverne er klargjort for strømming fra en mediaspiller med en egen USB-inngang med strømuttak.

TX-SR343 kombinerer avansert teknikk med enkel bruk med en grafisk koblingsguide på baksiden, bluetooth-overføring og videokonvertering. Receiveren har rikelig med både analoge og digitale lyd- og bilde-innganger og kan brukes som en koblingssentral med overføring på kun en HDMI-kabel til flatskjermen. 

TX-NR545 har internettradio, nettverksavspilling fra DLNA-kompatible enheter og Spotify Connect. Dolby Atmos-dekoding gir et tredimensjonalt lydbilde med en bedre filmopplevelse og beskrivelse av bevegelse i hele rommet. AirPlay og Bluetooth gir enkel og trådløs musikkstrømming.  Receiveren har dekodere for høyoppløst lyd, som 5,6 MHz DSD og FLAC 192 kHz / 24 bit. En premium-kvalitets 384 kHz / 32 bit DAC, AK4458, med en unik digital filterteknologi, sørger for full utnyttelse av de høyoppløste lydformatene med en fantastisk klar gjengivelse uten jitter-forvrengning.

Begge modellene ventes til lager i slutten av mai.

Powered by Labrador CMS