Porsche Design KEF Gravity Onr, Motion One og Space One

Pressemelding fra Neby Hi-Fi Concept 6. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Porsche Design og KEF lanserer eksklusivt Hi-Fi-system

Ikonisk design møter eksepsjonell akustikk i GRAVITY ONE, MOTION ONE og SPACE ONE

Det kjente livsstilmerket Porsche Design og den britiske Hi-Fi produsenten KEF har samarbeid om å utvikle tre nye Hi-Fi systemer. Disse kombinerer Porsche Designs raffinerte stil og KEFs velrennomerte lydbilde. GRAVITY ONE, MOTION ONE og SPACE ONE tilbyr de mest kresne forbrukerne et nytt nivå innen design- og lydkvalitet.

Samarbeidet kommer fra Porsche Designs ønske om å levere høyttalere og støykansellerende Bluetooth høretelefoner, noe som er essensielt for enhver stilbevisst business-reisende. For å konstruere høyttalere der lyden matcher kvaliteten i deres design, har Porsche Design inngått et partnerskap med KEF, som har en lang arv og et solid rykte innen Hi-Fi lyd.

GRAVITY ONE – Gjennomført minimalisme med 360-graders lydbilde og kraftig ringefunksjon

Høyttaleren er designet av det renoverte Studio F. A. Porsche in Zell am See i Østerrike.

Vingedesignet er skåret fra en hel aluminiumsblokk og den aluminiums-svarte utførselen fremhever Porsche Designs distinktive designsignatur. KEFs signatur blir formidlet gjennom Uni-Q teknologien som prosjekterer lyd 360 grader ut i rommet. Med støtte for Bluetooth, Qualcomm og AptX har GRAVITY ONE CD-lignende lydkvalitet, uten ledninger. En dedikert mikrofon, kontroll for telefon, 3,5mm aux-in, batteri med opptil 10 timer med spilletid, samt muligheter til å lade andre enheter fra det innebygde batteriet, gjør det til en ideell trådløs høyttaler.

MOTION ONE – Slank og kompakt design med presisjonskonstruksjon for trådløs Hi-Fi lyd

Ørepluggene MOTION ONE kommer i børstet aluminium med en titan-finish og høykontrast svart silikonhalsbånd, som er skapt for å stå i stil til en profesjonelt antrukket businessreisende.

Presisjonskonstruert med Hi-Fi-klasse materialer og avansert akustisk prosjektering, skaper en stram bass, romslig mellomtoner og skarpe diskanter for en lytteopplevelse langt større enn det ørepluggenes størrelse tilsier.

En kraftig antenne, som er optimalisert for kompromissløs lydoverføring, sikrer at lyden er rik, nøyaktig og naturlig. Lytt på musikk slik du selv ønsker det: trådløst ved hjelp av Bluetooth, Qualcomm eller AptX for lytting i CD-kvalitet, eller bruk en kabel for høyoppløselig lyd. En buet ytterkant gjør at hodetelefonkabelen kan plasseres over øret for ekstra støtte, mens et ergonomisk skall, vinklet for å passe øregangen, gir en behagelig passform. Vannavstøtende og med innebygd batteri med 10 timers spilletid, sikrer en utsøkt Hi-Fi lytteopplevelse fra pendling til reise, til jogging og trening. Samtidig er integrerte telefonfunksjoner innebygd i halsbåndet for enkel kommunikasjon.

SPACE ONE - Diskré design med avansert støydemping for å bevare musikkens nyanser.

Hodeklokkene SPACE ONE med aktiv støydemping har en dristig og særpreget bruk av aluminium i skallet, med en sandblåst titan-finish. På innsiden finner vi KEFs spesialtunede aktive støykanselering som eliminerer ekstern støy, uten å påvirke nyansene og detaljene i musikken. Dette ivaretar myke diskanter, frodige mellomtoner og en stram bass for den ultimate musikkopplevelsen. SPACE ONE er konstruert for høykvalitets lyd; med 40mm drivere sammen med en 20mm neodymium magnet og en lett kobberkledd aluminiumtalespole.

Den kommer med racerspor rundt øreputene som er laget av pustende og svetteresistent lær i minneskum, som gir ekstra komfort for lytting - i time etter time.

Trioen av Porsche Design lydprodukter gir en ny linje av essensielle produkter for den kresne musikklytteren, alt med klasseledende KEF akustikk og i ikonisk Porsche Design. Alle produktene vil være tilgjengelig fra slutten av september 2016 i Porsche Design-butikker, KEF-butikker, og andre butikker som fører merkene verden over.

Priser og tilgjengelighet:

MOTION ONE: kr 2495,-

GRAVITY ONE: kr 3795,-

SPACE ONE: kr 3995,-

Powered by Labrador CMS