IXION Solo:2

Pressemelding fra T-Radio 22. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserer nytt norsk IXION lydanlegg

Den norske radio- og teknologi-produsenten T-Radio AS lanserer et helt nytt og unikt lydanlegg. Navnet er IXION Solo:2 og er ute i markedet fra og med i dag. – Vi satser på norsk kvalitet produsert i Vestfold. Vi ser at norsk innovasjon gir resultater, sier administrerende direktør og gründer Tom Austad i T-Radio AS.

IXION produseres i industrilokalene til T-Radio AS på Barkåker utenfor Tønsberg. Der produseres også radioen og multimedia-produktet IXION Maestro. Til nå har det innovative radio-produktet blitt solgt hos Harrods og Harvey Nichols i Storbritannia, samt på internett. Og nå kommer IXION-produktene til hovedstaden og Oslo Hi-Fi Center.

-For oss er dette en stor dag. Med IXION Solo:2 har vi et perfekt og totalt lydanlegg. Ja, nå kommer høyttaleren som gjør Norges smarteste lydanlegg enda smartere. Plugg inn strømmen og du er i gang, sier Tom Austad i T-Radio AS.

IXION Solo:2 lar deg enkelt spille fra inntil 7 ekstra høyttalere. Her kan du få ulike lyder og ulik musikk fra ulike enheter – og det på samme tid.

-Vi har en unik distribusjon av lyd gjennom strømkablene. Det betyr at lydkvaliteten aldri forringes. Selv har vi valgt å kalle det for et økosystem av lyd, sier Tom Austad.

Bård Eker har hatt ansvaret for designen på de nye høyttalerne fra T-Radio AS. Han står også bak designen på IXION Maestro.

-IXION er en raffinert, intuitiv, elegant radio og multiromspiller med DAB+, enestående lydkvalitet og tekniske løsninger på høyt internasjonalt nivå. Det er et moderne produkt som viderefører Tandberg Radios høye krav til design og kvalitet - et produkt som vi er stolte av. Og nå lanserer vi en høyttaler som gjør anlegget komplett og smartere, sier Tom Austad, som selv har jobbet i Tandberg.

IXIONs lydanlegg skal selges både nasjonalt og internasjonalt. IXION-produktene selges på nett samt hos Oslo Hi-Fi Center her i Norge.

-Det jobbes nå godt med distribusjonen av IXION-produktene. I Storbritannia distribueres IXION hos Harrods og Harvey Nichols. Her hjemme selger vi produktene på nett – samt at Oslo Hi-Fi Center nå har valgt å satse på norskproduserte IXION. Vi har også snart avtaler på plass i Tyskland med mer, sier Tom Austad.

Gründer Geir Tømmervik ved Oslo Hi-Fi Center er fornøyd med å kunne tilby sine kunder IXION-produktene.

-Dette er noe vi har sett frem til. Vi har stor tro på at både IXION Maestro og IXION Solo:2 kommer til å selge godt. Kvalitetsprodukter fra A til Å. IXION Maestro er den beste og mest komplette DAB+ radioen vi noensinne har testet, sier Geir Tømmervik hos Oslo Hi-Fi Center.

Med både radio og høyttalere er Tom Austad fornøyd med at det norske radio-eventyret tar et steg videre.

-Vi skaper arbeidsplasser, og det innen en industri som mange trodde var over og ut for Norges del. Ikke bare viderefører vi en unik kulturarv. Vi har også som ambisjon å vise at norsk industriproduksjon på dette området tilhører fremtiden, sier Tom Austad.

Powered by Labrador CMS