Onkyo TX-NR717 og TXNR818

Pressemelding fra Mono 21. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo introduserer to nye ”entusiast”-hjemmekinoreceivere

Onkyo lanserer nå to nye 7.2-kanals THX-sertifiserte nettverksreceivere, TX-NR717 og TXNR818. Begge modellene er prisgunstige i forhold til ytelsene og har den nyeste teknologien fra Onkyo. De er også meget godt utstyrt med både funksjoner og tilkoblingsmuligheter, slik at de vil tilfredsstille selv den mest kresne hjemmekinoentusiast. Forsterkereffektene er på 7 x 170 for TX-NR717 og 7 x 180 watt for TX-NR818.

TX-NR818 er utstyrt med det meget avanserte romkorreksjonssystemet, Audyssey MultEQ XT32, som gir en helt optimal lydgjengivelse i forhold til rommets akustikk og høyttalernes egenskaper og plassering. Modellen har også tre 7-kanals ekspansjonssystemer for surround sound med DTS Neo:X, Dolby Pro Logic II og Audyssey DSX. Som på Onkyo’s high-end receivere gir DTS Neo:X utvidelse med valg mellom to ekstra høyttalere på siden eller to ekstra foran i høyden. Ved gjengivelse i to ekstra kanaler oppnår man en større lytteopplevelse og innlevelseseffekt for musikk, film og spill.

Begge modellene har en rekke analoge og digitale inn- og utganger, og det er mulighet for biamping- kobling av frontkanalene. TX-NR818 har i tillegg to DAC’er i differensialkobling for hver frontkanal og et avansert digitalt delefilter for optimal lydgjengivelse i et bi-ampingoppsett. TX-NR818 er også utstyrt med en meget avansert video-del med HQV Vida VHD 1900 prosessor for en nøyaktig 1080p oppskalering for bedre bildeoppløsning og bedre gjengivelse av bevegelser. Den har også ISF-videokalibrering (Image Science Foundation) for optimal bildejustering for hver kilde. Begge modeller har Marvell 4K videoprosessor med Qdeo-teknologi med 4 ganger oppskalering av 1080p for 4K-skjerm.

Onkyo er først ute i markedet med InstalPrevue™, som gir enklere kildevalg ved at programmaterialet for hver HDMI-kilde vises som et video-miniatyrbilde på TV-skjermen. Begge modellene har HDMI-inngang i front for Mobile High definition Link, som gir HDoverføring av bilde og lyd med opptil 7-kanals surround-gjengivelse fra kompatible smarttelefoner. For ytterligere å bedre sammenkoblingen av smarttelefoner opp mot Onkyo’s nettverks-receivere vil en USB bluetooth-adapter bli tilgjengelig som ekstrautstyr senere i år for direkte strømming av musikk til receiveren.

Modellene ventes til vårt lager ved neste månedsskifte.

Veiledende pris er kr. 8.995,- for TX-NR717 og kr. 11.995,- for TX-NR818.

Powered by Labrador CMS