Onkyo TX-RZ810

Pressemelding fra Mono 11. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo THX-receiver med flere strømmetjenester og nye kinolydformater

Onkyo hjemmekinoreceiver TX-RZ810 er meget fremtidsrettet med flere strømmetjenester, nye kinolydformater og full pre out

TX-RZ810 er siste tilskudd til den nye hjemmekinoreceiverserien til Onkyo. Det er en innovativ og godt spesifisert 7-kanals THX-hjemmekinoreceiver med støtte for de nyeste multidimensjonale lydsystemene, Dolby Atmos og DTS:X. Bildeegenskapene er av beste klasse med videoformatet UltraHD 4K/60Hz 4:4:4 og HDCP, for visning av bilder i full HD-oppløsning, samt kompatibilitet for 6G video.  Receiveren har rikelig med tilkoblingsmuligheter med 7.2 pre out, 8 HDMI-innganger og to -utganger.

TX-RZ810 er godt utstyrt med internettradio, nettverksavspilling fra DLNA-kompatible enheter, Spotify Connect og Tidal. Trådløs avspilling med AirPlay, Bluetooth, Google Cast og Wi-Fi. Forsterkeren har en utgangseffekt på 180 watt per kanal og er kraftig bygget med en stor strømforsyning med audiofile kondensatorer og helt adskilte kretsløp for analoge og digitale kretsløp. Løsning for trådløs lydoverføring til andre rom med FireConnect blir tilgjengelig etter en softwareoppdatering, som også gjelder for Google Cast, Tidal og DTS:X.

Veiledende pris er kr. 12.995,-

Onkyo TX-RZ810 B surroundreceiver, sort

. Ultra HD-videoformat, 4K/60 Hz, (full farge)

. 7 x 180 watt med Dynamic Audio Amplication

. Forsterkere med audiofile komponenter

. THX Select2 Plus-sertifisering

. AirPlay, Bluetooth, Google Cast og Wi-Fi

. Spotify, Tidal, internettradio, lydavspilling via DLNA

. 8 HDMI-innganger og HDMI sone 2-utgang

. Platespillerinngang og 7.2 pre out

. Dolby Atmos og oppgradering til DTS:X surroundsystem

. AccuEQ med AccuReflex-teknologi for automatisk oppsett

. RS232-kontakt og IR-tilkobling

. FireConnect-teknologi for trådløs multirom-løsning

  Mål (B x H x D): 43,5 x 20,2 x 39,5 cm, vekt: 14 kg

Powered by Labrador CMS