Sony VPL-VW550ES

Pressemelding fra Sony 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony utvider sin hjemmekinoportefølje og lanserer en ny og kompakt native 4K-hjemmekinoprojektor på IFA.

Nye VPL-VW550ES er den tredje modellen i Sonys eksisterende portefølje som støtter 4K HDR, noe som gjør den ideell til hjemmekino eller til kinoløsninger i stuen. I tillegg passer den godt for musikk- og sportsfans som vil se forskjellige arrangementer i spektakulær bildekvalitet. Etterspørselen etter 4K HDR-innhold øker stadig, og VPL-VW550ES er derfor sikret for fremtiden med det siste innen 4K-standard, og er i tillegg kompatibel med HDR for å få det aller beste ut av dagens innhold.

– VPL-VW550ES er enda et eksempel på hvordan Sony forplikter seg til å gi kundene våre de mest virkelighetsnære bildene og fengslende opplevelsene, sier Thomas Issa, produktsjef hos Sony Professional Solutions Europe. – 4K HDR-bilder er den nærmeste virkelighetsframstillingen som øyet kan se, og nå kan hjemmekinofans nyte den aller beste bildekvaliteten på den nye projektoren vår på måter de ikke har kunnet tidligere.

VPL-VW550ES er den tredje hjemmekinoprojektoren Sony lanserer siden IFA 2015. Tidligere har Sony lansert VPL-HW45ES, en oppdatering av den populære HW-serien, og den eksklusive VPL-VW5000ES-modellen.

Designet for å passe inn hos deg 

Den nye VPL-VW550ES er designet for å være «usett» og «uhørt». Den nye elegante og kompakte projektoren kommer i Premium Hvit og Premium Svart for å kunne passe inn i ethvert hjemmekinorom. Takket være projektorens lave viftestøy kan underholdningsfans nå se på favorittprogrammene sine uten å bli forstyrret. I tillegg er det mindre vedlikehold på grunn av Sonys lampeteknologi, som har imponerende 6 000 timer operasjonstid (i Low Mode).

Utmerket bildekvalitet

VPL-VW550ES, som erstatter VPL-VW520ES, har enda bedre bildekvalitet enn forgjengeren og har en lysstyrke på imponerende 1 800 lumens. I tillegg har projektoren også forbedret dynamisk kontrastforhold på 350 000:1, samt Sonys unike 4K-teknologi som gir skarpere og klarere bilder enn noen annen eksisterende teknologi. Med HDR får kundene ekstremt bred kontrast med et enda bredere spekter av lysstyrke, og kan reprodusere både lyse og mørke toner for å gi bilder som er i tråd med regissørens visjon.

I tillegg til å være kompatibel med HDR, som brukes til Ultra HD Blu-ray og Over-The-Top content (OTT)-tjenester, er Sonys nye hjemmekinoprojektor også kompatibel med Hybrid Log-Gamma (HLG) via en fastvareoppdatering*. Sistnevnte brukes til fremtidens kringkasting og brukergenerert innhold. Sony VPL-VW550E er rustet for fremtiden og tilbyr enda mer realistiske og slående bilder for sport, livemusikk og andre TV-programmer.

Akkurat som forgjengeren tilbyr den nye modellen tilgang til de nyeste 4K-innholdstjenestene gjennom den nyeste HDMI-standarden (HDR for 4K 24p og 4K 60p) og HDCP 2.2-tilkobling for både HDMI1 og HDMI2-terminaler. En innebygget RF 3D-sender med et sterkt trådløst signal for bredere dekning og 3D-synkroniseringsstabilitet, gjør det enklere å tilby ytterligere tilpasninger.

VPL-VW550ES er tilgjengelig i Europa i løpet av oktober 2016. Besøkende på IFA kan se den nye VPL-VW550ES på IFA Sony Booth – Hall 20 Messe Berlin.

Powered by Labrador CMS