Sharp HT-SB60

Pressemelding fra Sharp 19. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sharps nye lydplanke gir surroundopplevelse til storformat-TVen

Sharp utvider lydsortimentet til storformat-TVene med introduksjonen av en av markedets lengste lydplanker – den nye og kompakte 2.1-kanals HT-SB60. Proporsjonene og lydkvaliteten gjør den til den perfekte lydpartneren til Sharps store AQUOS LED-TV. Sammen skapes en oppslukende lyd- og bildeopplevelse. Nå er det på tide at også lyden rommer et stort format, slik TVen gjør i økende grad. Derfor introduserer nå Sharp stor lyd, i form av en ny lydplanke, uten å være komplisert eller ta stor plass.

HT-SB60 har en imponerende 310W (total RMS) lyd som drives av en toveis fulltonehøyttaler sammen med to dome diskanter (160W RMS), og en trådløs, aktiv subwoofer (150W RMS). Den nyeste dekoderen for Dolby Digital og DTS garanterer også enestående lydkvalitet.

"Lyden gjør at du tror du er en del av handlingen"

– Sharps nye lydplankesystem er perfekt for de som vil skape en fullkommen surroundfølelse uten å behøve å installere et stort og komplisert lydsystem. Kombinasjonen av gigantisk TV, som Sharps siste AQUOS-sortiment, med HT-SB60-lydplanke gjør at du tror du er en del av handlingen, sier Per-Martin Öhman, nordisk produktsjef i Sharp.

HT-SB60 er utrustet med en 3D ARC (Audio Return Channel) via HDMI-tilkoblingen, som gir realistisk 3D-lyd sammen med en 3D AQUOS LED-TV, samtidig som Arnis 3D-lydteknikk konverterer eksisterende lydkilder via vanlige stereohøyttalere til utrolig 3D-lyd.

Uten ledning og kan kobles til hjemmets øvrige AV-utstyr

HT-SB60 er slank, uten ledninger og elegant, med attraktiv pianolakk og smarte monteringsmuligheter; enten du velger å feste den på veggen, foran TVen eller på en hylle. Volumet justeres enkelt; enten via TVens eller lydplankens fjernkontroll, eller direkte på lydplanken. I tillegg er den utrustet med en analog lydinngang der du kan koble til det meste av AV-utstyr i hjemmet, samt en automatisk på- og avfunksjon som forhindrer unødig strømforbruk.

Sharp HT-SB60 lydplanke finnes tilgjengelig for kjøp senere denne måneden fra Sharps forhandlere.

Powered by Labrador CMS