Nokia Lumia 830, Lumia 730 Dual Sim, og Lumia 735

Pressemelding fra Nokia 4. september

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Nokia Lumia smarttelefoner tilbyr high-end bildebehandling i lavere prisklasser

Nye Lumia 830, Lumia 730 Dual Sim, og Lumia 735 tilbyr bransjeledende kamerateknologi og mykvare i slank, fargerik innpakning 

I dag lanserte Microsoft Lumia 830, Lumia 735 og Lumia 730 Dual SIM, alle med Windows Phone 8.1. Dermed tilbys bransjeledende bildebehandlingsteknologi til lavere prisklasser. Microsoft lanserte samtidig nytt tilbehør slik at du kan bruke telefonen på helt nye måter. I tillegg kommer Lumia Denim-oppdateringen som gir ekstrafunksjoner og forbedringer til eksisterende Lumia-telefoner.

Bilde: Lumia 735

• I slankt, lekkert design er Lumia 830 et rimelig flaggskip som tilbyr high-end innovasjoner som optisk bildestabilisering og PureView-fotografering.

• Lumia 730 Dual SIM og Lumia 735 er laget for Skype-samtaler og selfies med vidvinkel frontkamera, og tynt, kompakt design. 

• Lumia-telefoner som allerede finnes på markedet blir oppgradert med Lumia Denim-oppdateringen. Oppdateringen kombinerer de nyeste funksjonene fra Windows 8.1 med eksklusive forbedringer, eksempelvis Lumia Camera som tar høykvalitetsbilder med høy hastighet.

− Vår strategi er å bidra til at folk kan gjøre mer med flotte produkter som kombinerer og viser det beste av Microsofts digitale arbeid og livserfaringer. Lumia 830, 735 og 730 Dual SIM kombinerer populære tjenester fra Microsoft, som Skype, MS Office og OneDrive, med fantastiske nyvinninger fra Lumia innen design og bildebehandling for å tilby opplevelser som folk verdsetter og samtidig har råd til, sier Chris Weber, corporate vice president of Mobile Devices Sales i Microsoft.

Lumia 830: Det rimelige flaggskipet

Lumia 830 tilbyr det beste fra Lumia og det siste fra Microsoft til en hendig pris og størrelse. Lumia 830 tar høykvalitetsbilder og – video, dag og natt, med sitt 10 MP PureView-kamera med ZEISS optikk, Rich Recording og verdens tynneste optiske bildebehandlingssystem til dags dato på en Lumia-telefon. 

• Telefonen tilbyr det beste fra Microsoft med forhåndsinstallert MS Office, siste versjon av Windows Phone 8.1 med Lumia Denim, og OneDrive med 15 GB gratis lagringsplass. Sistnevnte lar deg synkronisere innhold sikkert og enkelt.

• Kommer med nyvinninger fra Lumia, som blant annet integrert trådløs lading og elegant og lett design i metall og polykarbonat.

Lumia 830 er forventet på det norske markedet i begynnelsen av fjerde kvartal med en veiledende pris på EUR 330,-

Lumia 730 Dual SIM og Lumia 735: Skapt for Skype og selfies

Med vidvinkel frontkamera og slank, lommevennlig størrelse er Lumia 730 Dual SIM og Lumia 735 skapt til å lagre og dele mer:  

• Et vidvinkel frontkamera med 5 MP passer ypperlig til Skype videosamtaler, til å la folk dele mer av verden rundt dem, eller ta med familie og venner i en samtale.

• Med et gratis tre måneders Skype Unlimited World-abonnement er det enklere enn noensinne å ha en internasjonal samtale med venner og familie, rett fra Lumia 730 Dual SIM eller Lumia 735.

• I tillegg, med integrering av ett-trykks-Skype-videosamtale-tilgang under telefonsamtaler har man flere muligheter til å dele historier, uansett hvor man er. 

Lumia 735 er forventet på det norske markedet i begynnelsen av fjerde kvartal, med 2220 mAh batteri, 8 GB intern lagring og 15 GB gratis OneDrive lagring. Lumia 735 med LTE/4G og støtte for trådløs lading vil ha en veiledende pris på EUR 219,- Lumia 730 Dual SIM vil ikke bli tilgjengelig på det norske markedet.

Nytt tilbehør komplimenterer Lumia

Microsoft Devices lanserte to nye tilskudd til Lumia tilbehørs-porteføljen:

• Andregenerasjons smart Trådløs ladeplate DT-903 gjør den letteste måten å lade på enda enklere, med en intelligent varslingstjeneste som sier ifra når du bør lade og som gløder subtilt når du får viktige varsler.

• Microsoft Skjerm-deling for Lumia HD-10 lar folk «beame» innhold fra smarttelefonen sin til en HDMI-aktivert skjerm, enkelt og uten innholdsrestriksjoner. Fint for å gjenoppleve minner med venner og familie, eller for å dele presentasjoner på jobben.

Lumia blir enda bedre med Lumia Demin-oppdateringen

Lumia Denim kombinerer det siste fra Windows Phone 8.1 oppdateringen med eksklusive opplevelser til Lumia smarttelefoner. Lumia Denim befester Microsofts posisjon innen bildebehandling med lanseringen av unike nyvinninger til Lumia Camera. De nye funksjonene gjør at kameraet jobber enda raskere og mer intuitivt. Lumia Camera kommer som en del av Denim-oppdateringen til Lumia 930, Lumia Icon og Lumia 1520 og tilbyr:

• Hastighet: Gå aldri glipp av et øyeblikk med Lumia Camera og dens superraske oppstart og bildetaking. Ta flere bilder med millisekunders mellomrom.

• Høy definisjon: Med Moment Capture vil et langt trykk på kameraknappen automatisk starte 4K-kvalitets video-opptak med 24 bilder per sekund. Alle bildene er av høy bildekvalitet med 8,3 megapiksler, slik at hvert enkelt videobilde kan lagres som et stillbilde.

• Intuitivt: Få det beste bildet hver gang med Rich Capture som forenkler fotografering med auto HDR og Dynamic Flash. Med Rich Capture slipper du å måtte justere kamerainnstillingene; ta bildet først, rediger og velg det perfekte bildet i etterkant.

• Kvalitet: Ta de beste telefonbildene i mørket med neste generasjons fotograferingsalgoritmer.

Lumia Camera vil i første omgang rulles ut som en del av oppdateringen Lumia Denim til Lumia 930, Lumia Icon og Lumia 1520, og som en OTA-oppdatering for Lumia 830 i fjerde kvartal 2014. Lumia Denim rulles ut som en OTA-oppdatering til alle andre Lumia-telefoner med WP 8 i løpet av fjerde kvartal 2014.

Powered by Labrador CMS