Nokia X-familien, Nokia Asha 230 og Nokia 220

Pressemelding fra Nokia 24. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nokia bygger videre på visjonen om å koble flere på nett

Bringer internett og skytjenester til enda flere med ny smarttelefon-portefølje.

Mobile World Congress i dag understreker Nokia budskapet om å koble flere på nett. Totalt fem nye og prisvennlige produkter ble lansert, hvorav alle går hånd i hånd med Nokias visjon om å ”connect the next billion”. Blant produktene lanseres merket Nokia X, en splitter ny smarttelefonfamilie som bruker Android-applikasjoner, Microsoft-tjenester, og Nokia- spesifikke opplevelser.

Nokia X, Nokia X+ og Nokia XL ligger prismessig i det raskt voksende segmentet "rimelige smarttelefoner" og produktene er ment som en døråpner til Lumia-porteføljen og Microsoft-tjenester som Skype, OneDrive og outlook.com.

Nokia Asha 230 er Nokias rimeligste Asha telefonen til dags dato med en pris på kun €45.

Nokia 220 er en «internett-klar» mobiltelefon med fokus på sosiale nettverksapplikasjoner. Prisen er kun €29.

─ Nokia har allerede satt milliarder av mennesker over hele verden i kontakt med hverandre. I dag viser vi hvordan vår produktportefølje er spesielt designet for å koble den ”neste milliarden" sammen, både til hverandre og til fantastiske opplevelser, sier Stephen Elop, Executive vice president of Nokia’s Devices & Services.

─ Vår intensjon er å tilby fire ulike produktgrupper: Lavpristelefoner som døråpner, som for eksempel nye Nokia 220, deretter Asha touch-telefoner, Nokia X-familien som er primært utviklet for fremvoksende markeder. Derfor lanserte vi i dag Nokia X , Nokia X+ og Nokia XL . I tillegg har vi selvfølgelig Lumia-porteføljen hvor vi introduserer de største nyvinningene, og hvor produktene er fullt kompatible med Microsofts tjenester, sier Elop.

Nokia X-familien tilbyr det beste av to verdener

Nokia X-familien bygger på Nokias velkjente kvalitet og design. Produktene har en flis-basert brukergrensesnitt inspirert av Lumia-familien. Alle enhetene har Fastlane, et skjermbilde der brukeren rask og enkelt kan bytte mellom apper. Brukeren har tilgang til kvalitetstestede applikasjoner fra Nokia Store, mer enn et dusin tredjeparts app-stores og sideloading. Du kan bruke velkjente Nokia-tjenester umiddelbart etter at du har slått på telefonen, f.eks. HERE Maps med offline-kart, samt turn-by-turn navigering, og Nokia MixRadio med gratis strømming av musikk.

Nokia X-familien er en rimelig inngangsport til populære Microsoft-tjenester som blant annet inkluderer gratis nettbasert lagring via OneDrive. Med Nokia X får du også gratis tilgang til Skype Unlimited World Subscription i en begrenset periode.

Nokia X har en 4" IPS Capacitive skjerm og et 3 MP-kamera. Nokia X + er optimalisert for multimedia entusiaster med drøssevis av spill, musikk, bilder og video takket være telefonens store minne og lagringskapasitet. Både Nokia X og Nokia X + er tilgjengelig i lysegrønn, rød, cyan, gul, svart og hvit . Det tredje medlemmet av familien, Nokia XL, har en imponerende 5" skjerm med en 2-MP frontkamera optimalisert for Skype-samtaler. I tillegg har telefonen et 5-MP kamera på baksiden med autofokus og blits. Nokia XL kommer i fargene lysegrønn, oransje, cyan, gul, svart og hvit. Hele Nokia X-familien har en Qualcomm ® Snapdragon ™ dual core prosessor og Dual SIM.

Nokia X kommer til salgs omgående med en pris på €89. Telefonen rulles ut i Asia-Pacific, Europa, India, Latin-Amerika, Midtøsten og Afrika. Øvrige markeder kommuniseres senere, når og hvis det blir aktuelt. Det gjelder også Norge.

Nokia X+ og Nokia XL vil ha en pris på henholdsvis €99 Euro og €109, og lanseres i de samme markedene i andre kvartal. de ​​forventes å rulle ut i de samme markedene i andre kvartal. Øvrige markeder kommuniseres senere, når og hvis det blir aktuelt. Det gjelder også Norge.

Telefoner spesielt utviklet for "mobile first-" generasjonen: Nokia Asha 230 og Nokia 220

På Mobile World Congress lanserte Nokia ytterligere to telefoner utviklet for personer som kobler seg til internett for første gang. Et av tilskuddene tilhører Asha-familien, Asha 230, og er den perfekte introduksjonstelefonen til full-touch mobiltelefoner. Nokia Asha 230 kommer med alle fordelene fra Asha-plattformen, som for eksempel Fastlane, Line, WeChat og WhatsApp. Med en forestående programvareoppdatering får Nokia Asha 230 også 7 GB gratis nettbasert lagring via Microsoft OneDrive. Dermed kan man også automatisk backup-lagre alle bilder. Nokia Asha 230 har en veiledende pris på €45.

Nokia lanserte også den mest kostnadseffektive surfetelefonen noensinne, Nokia 220, som gjør mobilt internett tilgjengelig for enda flere mennesker over hele verden. Telefonen har en 2,4 " fargeskjerm, og støv - og fuktbeskyttende taster. Med sin lave pris på kun €29 er Nokia 220 den perfekte start-telefon for de som ønsker å koble seg til internett raskt og enkelt. Populære applikasjoner som Facebook, Twitter og Bing er også forhåndsinstallert. Nokia 220 vil være tilgjengelig umiddelbart i markedene i Asia-Pacific, Europa, India, Latin -Amerika, Midtøsten og Afrika.

Powered by Labrador CMS