Microsoft Devices Lumia Detective

Pressemelding fra Microsoft 30. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

DU har hovedrollen i den nye krimserien med Lumia 630

Denne sommeren får publikum rollen som detektiv når Microsoft Devices presenterer den nye krimserien Lumia Detective. En interaktiv opplevelse med deg og Lumia 630 i hovedrollen. Finn ut mer på www.lumiadetective.no

Publikum får hovedrollen i den nye sommerkrimmen Lumia Detective. Microsoft Devices har samarbeidet med den danske filmregissøren Charlotte Madsen og produsert tre korte krimserier i den nordiske noir-sjangeren, der publikum må bruke en smarttelefon funnet på åstedet for å finne gjerningsmannen og løse sakene. Når du har funnet ut hvem som begikk forbrytelsen på smarttelefonen låser du automatisk opp den siste delen av filmen som viser hvordan og hvorfor forbrytelsen ble begått.

− Det som er så spennende med Lumia Detective-serien er at du ikke bare ser en forbrytelse som finner sted. Du har hovedrollen, og må selv løse de tre krimgåtene ved å bruke smarttelefonen som ble funnet på åstedet, sier Niels Kjelstrup, produktsjef i Microsoft Devices Skandinavia. 

─ Underveis i etterforskningen håper vi publikum får et godt inntrykk av Lumia 630, og hva vi liker å kalle «verdens beste operativsystem»; Windows Phone 8.1, sier Kjelstrup.

Lumia 630 inspirerer nordisk noir-film

Den danske regissøren Charlotte Madsen har regissert og produsert alle tre krimgåtene for Microsoft Devices. Forbrytelsene forekommer i realistiske hverdagssituasjoner. Den røde tråden i filmene er at noen har noe på spill.

─ Den kreative utfordringen i kampanjen fanget oppmerksomheten min; utfordringen med å produsere tre kortfilmer som skulle fortelle en hel historie på mindre enn to minutter, inkludert motivasjonen for å begå en kriminell handling, sier filmregissør Charlotte Madsen.

Hun forteller at Lumia 630 var en stor inspirasjonskilde da hun skulle lage filmene.

─ Vi ble veldig inspirert av de stilige dekslene på Lumia 630, og du vil merke at fargene varierer i hver film. Den første filmen, «Gunwolf72 Killed You» har et grønt tema som understreker det vakre dekselet. Vi har også prøvd å illustrere hvordan du raskt og enkelt kan sveipe og zoome med smarttelefonen ved å bruke en spesiell filmteknikk med kameraet, sier Charlotte Madsen.

Den første filmen er ute nå

Lumia Detective-seriene kan sees på www.lumiadetective.no. Den første filmen «GunWolf72 Killed You» er ute nå, mens de to andre slippes i løpet av sommeren. For å gjøre det enda mer spennende er du automatisk med i trekningen av en Xbox One og Lumia 630 når du registrerer deg for å løse første sak. Vinnerne annonseres fortløpende i løpet av sommeren.

Alle filmene vil bli tilgjengelig på www.lumiadetective.no

Få mer underholdning på Facebook, Instagram og Twitter

Under kampanjen kan du følge med på Microsoft Devices Skandinavia sine sosiale medier for mer moro og nytt om Lumia Detective-kampanjen:

Facebook.com/nokianorge deler tips fra fotograf og Instagrammer Morten Nordström om hvordan du du kan ta enda bedre bilder, og gir deg flere sjanser til å vinne en Lumia 630.

Instagram.com/nokianorge deler fantastiske bilder bak kulissene, tatt med Lumia 630 av den kjente Instagrammeren Morten Nordström.

www.twitter.com/nokianorge deler tips og råd om hvordan du kan bruke WP8.1 som i krimseriene.

Powered by Labrador CMS