Nokia Lumia 530

Pressemelding fra Microsoft Devices Group 23. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Lumia 530 tilbyr fantastiske opplevelser til en utrolig pris

Tilgjengelig i Norge fra september 2014

Microsoft Devices Group presenterte i dag den nyeste og mest prisgunstige Lumia-telefonen, Lumia 530. Lumia 530 er en ny Windows Phone som leverer en fantastisk brukeropplevelse med de seneste innovasjonene fra Microsoft og Lumia til en utrolig pris. Den er forventet å få en veiledende utsalgspris på 85 euro før skatt og subsidier, og kommer til Norge fra september i år.

Lumia 530 vil være tilgjengelig til både single SIM 3G og Dual SIM 3G, og som den første Lumia-telefonen til under 100 euro vil nylanseringen gjøre at flere får gleden av innovasjonene og Microsoft-tjenestene som Lumia tilbyr:

“Vi jobber hardt for å sørge for at flere mennesker får nyte godt av high-end teknologien til Lumia, applikasjonene og Microsoft-tjenestene», sier Jo Harlow, Corporate Vice President, Microsoft Devices Group. “Vi er dedikerte til å lage prisgunstige mobiltelefoner som folk har råd til, og Lumia 530 vil introdusere flere mennesker til det beste av Microsoft”.

Microsoft lanserer også en oppladbar Bang by Coloud høyttaler som er perfekt til å nyte musikk med venner. Takket være sitt bærbare design, kan den kobles sammen med flere høyttalere for en skikkelig musikkfest.

Nye Lumia 530 er tilgjengelig med utskiftbare deksler i oransje og grønt, samt i stilig og nøytralt mørk grå og hvit. Lumia 530 vil være tilgjengelig globalt med utrulling i utvalgte markeder fra august og i Norge fra september 2014.

Tekniske spesifikasjoner

Lumia 530

Operativsystem

Windows Phone 8.1 med Lumia Cyan

Skjerm

4.0” FWVGA  LCD display

Batteri

Opp til 22 dager standby, 13 timer 2G taletid. Batterikapasitet: 1430mAh

Tilkobling

HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB

Prosessor

1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200

Kamera

5MP

Minne

512MB RAM, 4GB eMMC med opptil128GB micro SD-kortstøtte

Powered by Labrador CMS