Nokia Lumia 530

Pressemelding fra Microsoft 16. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

I dag kunngjorde Microsoft at Lumia 530 blir tilgjengelig i Norge til kun kr. 799,-

Med Lumia 530 får du innovasjoner og tjenester fra Microsoft på linje med high-end Lumia-smarttelefoner. Lumia 530 tilbyr den perfekte kombinasjonen av siste generasjons funksjoner og brukeropplevelser til en rimelig pris for å invitere flere til Microsoft-økosystemet.

Med Windows Phone 8.1 kan Lumia 530 levere på et helt nytt nivå til både jobb- og fritidsbruk med følgende funksjoner:

Siste versjon av Windows Phone 8.1 inkludert one-swipe-varsler fra Action Center.

En kraftig firekjerners Qualcomm Snapdragon-prosessor gir en super-rask brukeropplevelse av dine favorittapplikasjoner, -spill og surfing på en 4-tommers LCD-skjerm. Lumia 530 kommer med sømløs integrasjon med Microsoft-tjenester som Skype og Microsoft Office. 

Populære applikasjoner som Uber, Instagram, WhatsApp, Viber og WeChat, samt kjente spill som Asphalt 8 er tilgjengelig i Windows Phone Store.

Gode offline-tjenester som sparer tid og penger, inkludert uavbrutt musikkstreaming med MixRadio og kart med offline navigasjon for både inn- og utland.

Jevn ytelse med kjente Lumia-applikasjoner som Creative Studio og Nokia Selfie som hjelper deg med å ta gode selfies ved hjelp av talestyring og 5MP kamera (gjelder kamera på baksiden).

Med 4 GB innebygget minne kan du nyte mer av innholdet og applikasjoner som kan utvides med SD-kort på opptil 128 GB. I tillegg får du ytterligere 15 GB gratis nettbasert lagring på Microsoft OneDrive som lar deg synkronisere, lagre, få tilgang til og dele filer mellom Lumia 530, PC og nettbrett.

Med high-end applikasjoner, funksjoner og konstruksjon av eksepsjonell kvalitet til en fantastisk pris setter Lumia 530 standarden for rimelige smarttelefoner. Lumia 530 demonstrerer vårt fokus på å invitere flere til Windows Phones økosystem med fantastiske enheter som lyser opp Microsofts digitale arbeid og erfaringer, sier Niels Kjelstrup, produktsjef i Skandinavia. 

Lumia 530 fås kjøpt hos Elkjøp, Expert, Kjedehuset samt andre online og retailpartnere fra 18. september i fargene oransje og grønn, men også stilrene nøytrale farger som mørk grå og hvit, sammen med et utvalg av utskiftbare deksler i en rekke farger.

Tech specs summary:

Lumia 530

Windows Phone 8.1 with Lumia Cyan

4.0” FWVGA  LCD display

Upto 22hours standby, 13 hours 2G talktime. Battery capacity: 1430mAh

HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB

1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200

5MP

512MB RAM, 4GB eMMC with up to 128GB micro SD card support

Powered by Labrador CMS