Nokia Lumia 635

Pressemelding fra Microsoft 12. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lumia 635 er den første 4G-telefonen med den nyeste versjonen av Windows Phone 8.1, og nå er den endelig i Norge. Fra torsdag 26. juni vil Lumia 635 være tilgjengelig hos de fleste norske operatører og nettbutikker, men kan forhåndsbestilles om kort tid. Prisen ligger på kr 1499,-

Med Lumia 635 får forbrukeren en enestående smarttelefon-opplevelse uten sidestykke i dette prissegmentet. Telefonen har rask tilkobling via 4G, quad-core prosessor og en 4,5” Clearblack LCD-skjerm. I tillegg bygger Lumia 635 videre på det anerkjente designet og brukeropplevelsen som Lumia-familien blitt kjent for i både high-end klassen og hos telefoner i lavere prisklasser.

Lumia 635 er den første smarttelefonen med 4G og Windows Phone 8.1, hvilket gjør den til en mer personlig smarttelefon der du raskt og enkelt kan tilpasse innholdet på telefonen for å holde kontakten med alt som er viktig for deg.

• LTE-tilkobling og en quad-core Snapdragon prosessor gir rask tilkobling og tilgang til sosiale kanaler som WhatsApp, WeChat og Instagram.

• Lumia 635 har et deksel med skinnende tolags polykarbonat. Med utskiftbare deksler i mange spennende farger blir telefonen mulig å tilpasse akkurat slik du vil. De blanke dekslene kommer i oransje, grønt og gult, og kompletterer de matte dekslene i svart og hvitt.

• Enda bedre underholdningstjenester med Xbox-spill, gratis MixRadio og fotoappen Storyteller som kan nytes til det fulle med Lumia 635 sin 4,5 "Clearblack skjerm. Skjermen gir bedre innsynsvinkel og lesbarhet i alle typer lysforhold, inkludert sollys.

• På Windows Phone 8.1 finnes integrerte funksjoner inkludert Action Centre, Microsoft Enterprise feature pack, Microsoft Office, OneDrive, kamera, og HERE Maps og Drive +, som alle virker sømløst og gjør Lumia 635 til en optimal smarttelefon til både arbeid og fritid.

• Via splitter nye SensorCore får brukeren dessuten en integrert bevegelsessensor som for eksempel kan fungere som en skritteller og logge all fysiske aktivitet i løpet av en dag. SensorCore er også bygget inn i Bing Health og Fitness, og har et åpent API slik at nye programmer kan opprettes. I tillegg arbeider den med lavt energiforbruk og kan dermed være aktiv hele dagen uten at batteriet går tomt.

• Med Lumia 635 kan USD-kort med opptil 128 GB legges til for bedre lagringsplass i telefonen. Dette suppleres med gratis lagringsplass via OneDrive.

─ Lumia 635 har allerede vekket stor interesse i det norske markedet. Ettersom den gir en perfekt opplevelse av det nye operativsystemet Windows Phone 8.1 i kombinasjon med lav pris og et særegent design er denne telefonen velegnet for både næringsliv og privat bruk. Lumia 635 kompletterer vår portefølje på en svært god måte, samtidig som den fyller et tomrom i markedet, sier Ossi Korpela, General Managager i Microsoft Devices i Skandinavia.

Lumia 635 er tilgjengelig i butikk fra 26. juni, men kan forhåndsbestilles om kort tid. Telefonen har en veiledende pris på kr 1499,- inkl. mva, og finnes i flere farger, eks. oransje, gul, grønn, svart og hvit.

  Lumia 635

 Windows Phone 8.1

 4.5” FWVGA  display, ClearBlack LCD, Gorilla 3

 1830mAh

LTE 100Mbps/50Mbps, HSPA+ 42Mbps (dual carrier)/5.76Mbps, HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4, micro-USB

 1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400

 5MP AF

 512 MB RAM, 8GB eMMC with 128GB micro SD card support

Powered by Labrador CMS