Nokia Lumia 620

Pressemelding fra Nokia 18. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nokia Lumia 620 til salgs i Norge fra 21. mars

Nokias tredje og rimeligste Windows 8 smarttelefon er tilgjengelig i butikk fra torsdag

Nokia Lumia 620 er den tredje og rimeligste av Windows 8 smarttelefonene.  Ved siden av flaggskipet Nokia Lumia 920 og den mindre toppmodellen Lumia 820, tilfører Lumia 620 et mer lekent, ungdommelig utseende, og kompakt design.

Nokia Lumia 620 bruker dual-shot fargeteknikk for å sikre variasjon i farge – og tekstureffekter. Dual-shot legger til et ekstra lag av farget, transparent eller gjennomsiktig polykarbonat utenpå dekselet for å skape en spennende fargekombinasjon og dybdeeffekt. Med syv ulike utskiftbare deksler å velge mellom, kan du matche Nokia Lumia 620 til din personlige stil.

«Vi jobber med å gjennomføre vår strategi om å nå ut til nye kunder og nye markeder», sier Björn Kullgren, produktsjef i Nokia. «Med innovativt design, den nyeste WP8 softwaren og skreddersydde Nokia-opplevelser som Nokia-kameralinser, Nokia Musikk og HERE Maps, er Nokia Lumia 620 en svært konkurransedyktig smarttelefon i denne prisklassen».

I likhet med Nokia Lumia 920 og Nokia Lumia 820 har Lumia 620 en høykvalitets kameralinse som tar skarpe bilder og forbedrer smarttelefonens fem-megapiksler kamera og VGA frontkamera. Med funksjonen Levende Bilde kan du legge til animasjoner på stillbilder, mens Smart Shoot hjelper deg med å ta det perfekte bildet, og du kan til og med redigere bort uønskede objekter, direkte på mobilen.

Nokia Lumia 620 gir deg dessuten tilgang til verdens beste kart- og navigasjonsopplevelse med HERE Maps, HERE Drive+, HERE Transit og eksklusive HERE City Lens viser informasjon om lokale omgivelser utenpå bygninger som sees via kameralinsen.

Nokia Musikk med gratis og reklamefri streaming gjør det lettere å oppdage og høre på ny musikk. Det kreves ingen registrering eller pålogging, og du kan laste ned dine egne spillelister som du kan høre på offline.

Med støtte for NFC, kan du enkelt koble Nokia Lumia 620 med NFC-kompatibelt tilbehør som JBL PlayUp bærbare høyttaler. Åpen og sikker NFC-tilgang gjør det mulig å både dele og motta innhold ved tilkobling til kompatible enheter, eller via sikker betaling med Lommebok-applikasjonen på WP8.

Med Windows Phone 8 gir Nokia Lumia 620 en mer personlig smarttelefon-opplevelse.  Flyttbare fliser lar deg redigere startskjermen. Personer samler kontaktinformasjonen fra multiple kontaktpunkter og sosiale nettverk på ett sted, hvilket gjør det enkelt å holde kontakten med venner og lage dine egne grupper eller rom der du kan dele privat informasjon. Fra Meg-flisen kan du sjekke inn på steder, legge inn oppdateringer, angi chattestatus, og se hva som skjer på Facebook, LinkedIn og Twitter. Window Phone 8 inneholder Xbox Live, Microsoft Office, 7GB lagringsplass på SkyDrive, og raskere, sikrere surfing med Internet Explorer 10.

Disse funksjonene kjører på den råsterke Qualcomm Snapdragon (TM) S4 Pluss prosessor.

Nokia Lumia 620 kommer i svart, gul eller limegrønn. Men det er også mulighet å kjøpe deksler i en farge som passer deg bedre. cyan, grå, oransje og hvit.

Nokia Lumia 620 vil ha en veiledende pris på NOK 2299,- inkl. moms.

Powered by Labrador CMS