Nokia Lumia 630

Pressemelding fra Nokia 30. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nokia Lumia 630 kommer til Norge 15. mai

Den rimeligste Lumia-telefonen gir eksepsjonell verdi for pengene.

I dag ble det klart at Lumia-familien i Norge får enda flere medlemmer. Nokia Lumia 630 kommer i salg 15. mai, og vil være tilgjengelig hos alle de største elektronikk-kjedene.

Nokia Lumia 630 har en veiledende pris på kun 1295 kroner, men bak den lave prislappen er en kraftig og allsidig telefon med Lumia-familiens prisvinnende design og mulighet for å skifte deksel i oransje, grønn, gul, svart og hvit.

Lumia 630 kommer med Windows Phone 8.1 og har dermed en rekke nye funksjoner og forbedringer, i tillegg til en firekjerners Snapdragon-prosessor og en 4,5 tommers skjerm med FWVGA-oppløsning av Clearblack-modell som gir bedre innsynsvinkel og tydelig bilde selv i sommersolen.

Nye Windows-funksjoner, som varslingssenteret Action Centre, gjør opplevelsen med Lumia 630 enda raskere og smidigere. Nå blir det ekstra gøy å surfe, spille Xbox-spill, nyte favorittmusikken i Nokia MixRadio, navigere med HERE Maps og HERE Drive+, kommunisere via sosiale apps som WhatsApp, WeChat og Instagram, samt opprette og dele bilder med kameraet og Nokias ledende kameraapplikasjoner.

Med den nye Microsoft Enterprise-pakken som inkluderer komplette mobilversjoner av Microsoft Office, OneDrive og HERE Maps og HERE Drive+ blir Nokia Lumia 630 et arbeidsverktøy av høyeste kaliber. Med 8GB innebygd minne og støtte for USD -kort på opptil 128 GB kan Lumia 630 lagre alle apper og filer du trenger - både til jobb- og privat bruk.

Lumia-telefonene kombinerer funksjon og ytelse med lang batterilevetid, noe som er enda bedre med de energieffektive bevegelsessensorene Sensor Care som lar deg bruke det brede utvalget av helse- og fitnessapper uten å belaste 1830 mAh-batteriet. Lumia 630 er derfor en ideell treningspartner.

“Vi er glade for å offentligjøre salget av Nokia Lumia 630 i Norge. Vi er sikre på at denne telefonen vil bli sett på som den klart beste i sin klasse, som tilbyr det siste innen teknologi og den samme Windows 8.1-opplevelsen som finnes i våre premiumprodukter”, sier Henrik Fagernes, Technical Account Manager i Microsoft Mobile Scandinavia.

Nokia Lumia 630

Operativsystem

Windows Phone 8.1

Skjerm

4.5" FWVGA, ClearBlack LCD, Gorilla 3

Batteri

1830mAh

Nettverk

LTE 100Mbps/50Mbps, HSPA+ 42Mbps (dual carrier)/5.76Mbps, HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4, micro-USB

Prosessor

1.2GHz Qualcomm firekjerners Snapdragon 400

Kamera

5 Megapixel, Autofokus, Nokia Camera

Minne

512 MB RAM, 8 GB eMMC med støtte for micro SD/uSD-kort med opptil 128 GB.

Powered by Labrador CMS