Plantronics BackBeat GO 3

Pressemelding fra Plantronics 30. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BackBeat GO 3:

Nytt trådløst headsett fra Plantronics

Med BackBeat GO 3 tar Plantronics Bluetooth-lydopplevelsen til et nytt nivå – Nyt musikken på farten – et detaljert og rikt lydbilde

Plantronics lanserer BackBeat GO 3, et nytt trådløst stereo-headset designet helt fra bunnen av og som byr på en fantastisk lydgjengivelse. Plantronics BackBeat GO 3 setter nye standarder for hva som forventes av trådløse øretelefoner og gir deg levende, støyfri høyoppløselig lyd fra små lydisolerende ørepropper. De er både lekre å se på og behagelige å ha på seg.

-For mange av oss er musikk en viktig del av hverdagen – vi får energi, slapper av og blir inspirerte. Med BackBeat GO 3 leverer vi underholdningen og musikkopplevelsen din musikk fortjener. Et headsett uten ledninger betyr ikke lenger å måtte gå på kompromiss med lydkvalitet. BackBeat GO 3 leverer en banebrytende lydopplevelse med trådløs teknologi, sier Rolf Gjerdsjø, Corporate Account Manager for Plantronics Norge.

Hver eneste komponent og funksjon i BackBeat GO 3, blant annet brukerdefinerte høytalerenheter med presisjonsinnstillet lyd, er designet med formålet å levere den absolutt beste lytteropplevelsen. Takket være de seks millimeter store høytalerenhetene i hver ørepropp på BackBeat GO3 får du et bredere lydbilde med større frekvensomfang som har en balansert bass og diskant.

I tilegg til et delikat og diskret design kan du med BackBeat GO 3 enkelt veksle mellom å styre musikken, se på film og snakke i telefonen. Du har til og med mulighet til å bytte låt, endre volum og aktivere SIRI og Google Now via innebygde funksjonstaster. Det lydisolerende BackBeat GO 3 headsettet leveres med ørepropper i tre størrelser for at sikre komfort og stabil passform også når du er på farten. Du får opp til 6,5 timers lyttetid på en enkelt oppladning.

Om BackBeat GO 3:

Plantronics’ prisvinnende BackBeat-serie

BackBeat GO 3 er det nyeste tilskuddet i den populære BackBeat-familien. Serien inkluderer også BackBeat SENSE, lekre on-ear trådløse hovedtelefoner med sensor-teknologi, BackBeat PRO over-the-ear hodetelefoner med aktiv støykansellering og lyttetid på opp til 24 timer, samt BackBeat FIT, et svetteavisende, trådløst headset med et unikt design og en stabil og behagelig pasform, perfekt til enhver aktivitet.

Pris og tilgjengelighet

BackBeat GO 3 er tilgjengelig i to farger – Cobalt Black og Copper Grey og fås hos utvalgte forhandlere fra mai 2016.

BackBeat GO3: 995 NOK

BackBeat GO 3 + ladeetui: 1295 NOK

Powered by Labrador CMS