Plantronics BackBeat SENSE

Pressemelding fra Plantronics 9. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hils på nye Plantronics BackBeat SENSE – den superlette, trådløse hodetelefonen

Smart Bluetooth hodetelefon som gir deg den beste lyden, ekstra lang batterikapasitet og intuitiv sensor-teknologi

Plantronics presenterer BackBeat SENSE: en smart, trådløs hodetelefon som redefinerer stereoegenskaper, komfort og lydkvalitet. Enten du ønsker å gå deg vill i spillelister, podcaster eller filmer – BackBeat SENSE kombinerer superlette materialer, overlegen batterikapasitet, smarte sensorer, estetisk design og Plantronics signatur-lyd.

– Folk er på farten og benytter seg av strømmetjenester fra soloppgang til solnedgang. Derfor ønsker man seg hodetelefoner som er så lette og komfortable at man glemmer at de er på, sier Stuart Bradshaw, leder for forbrukermarkedsføring og forretningsutvikling i Plantronics.

– BackBeat SENSE er en ny generasjon av hodetelefoner som er styrket med intuitiv sensor-teknologi som nyttiggjør seg de innholdsrike musikktjenestene som tilbys, legger han til.

For hva gjør BackBeat SENSE så annerledes? Innebygde sensorer som automatisk pauser lyden når du tar av deg hodetelefonene og musikken starter når du tar dem på igjen. Pålogging og skifte mellom ulike avpillingsenheter gjøres raskt og ukomplisert. En diskret stemme informerer om oppdateringer, batterikapasitet og tilkoblingsstatus. Kontrollen til hodesettet er sentralisert i en av øreklokkene noe som gjør det enklere å bruke og batterikapasiteten gir deg muligheten til å strømme musikk og media i opp til 18 timer på én eneste oppladning.

BackBeat SENSE tar også en innovativ retning med stilren design og komfort for enhver bruker. Den unike patenterte bøylen er designet for å sitte stabilt og balansere vekten av hodetelefonene jevnt, og sikre komfort hele dagen. Med en vekt på kun 140 gram – omtrent det samme som en smarttelefon, er BackBeat SENSE cirka 50 prosent lettere enn de fleste andre Bluetooth-hodetelefoner på markedet. Skumputene tilpasses automatisk ørene og forbedrer lydopplevelsen. Hodetelefonenes kompakte form med øreklokker som kan legges flatt gjør BackBeat SENSE til en praktisk følgesvenn rundt halsen når det ikke er i bruk.

Andre funksjoner er:

Prisvinnende familie

BackBeat SENSE er det nyeste medlemmet i den populære BackBeat-serien av stereoprodukter. Andre BackBeat stereo Bluetooth-hodetelefoner inkluderer den prisvinnende BackBeat PRO. Dette er trådløse hodetelefoner med avansert støykanselleringsteknologi (ANC) som minimerer bakgrunnsstøy og tilbyr en batterilevetid på hele 24 timer. BackBeat GO 2 + ladeetui er et annet produkt i serien som tilbyr topp lyd i et utrolig nett og lett design, og det inkluderte ladeetuiet beskytter ørepluggene og utvider lyttekapasiteten til over 14,5 timer. Den perfekte følgesvennen til treningen er de svette-avvisende og trådløse hodetelefonene BackBeat FIT. De kommer med en unik, sikkerhetsorientert design og en solid og komfortabel passform som sitter godt på uansett hvor hardt du trener. BackBeat PRO, BackBeat GO 2 og BackBeat FIT er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere.

Pris og tilgjengelighet

BackBeat SENSE vil være tilgjengelig i to modeller – Black/Espresso og White/Tan og vil være tilgjengelig hos autoriserte Plantronics-forhandlere. BackBeat SENSE er tilgjengelig fra september og vil ha en veiledende pris på kr 1,795 kroner.

Powered by Labrador CMS