SteelSeries Siberia 350

Pressemelding fra SteelSeries 8. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Surroundlyd i særklasse – SteelSeries Siberia 350 med DTS Headphone:X 7.1

Det nyeste medlemmet av Siberia-familien kan dessuten skryte av suveren bærekomfort, takket være forbedrede selvjusterende hodebånd og splitter nye høyttalerenheter.

SteelSeries presenterer Siberia 350, selskapets første hodesett med DTS Headphone:X 7.1, som sikrer en makeløs spillopplevelse med surroundlyd. Hodesettet fås i 2 ulike farger – hvitt og sort – med mulighet for å justere og lagre innstillinger for både lyd og lys i SteelSeries Engine 3.

Bli en del av spillopplevelsen

Nå er det slutt på at innlevelsesevnen setter grenser – ta på Siberia 350 og tre inn i spillet. Siden hodesettet kobles til via USB, kan surroundlyden til DTS Headphone:X 7.1 nytes av alle som spiller på pc, og Siberia 350 kan dessuten brukes til både Mac og PS4. De nye høyttalerenhetene gir en utrolig detaljert og virkelighetstro lyd, uansett hvilken plattform du foretrekker.

«Vi var faktisk klar til å presentere Siberia 350 i fjor, men da vi plutselig fikk muligheten til å integrere DTS Headphone:X 7.1, valgte vi å utsette lanseringen slik at vi kunne tilby kundene våre noe helt spesielt,» forteller Dan Sønderskov, nordisk markedsjef hos SteelSeries, og utdyper: «Siberia 350 er også det første hodesettet som benytter den nye generasjonen vår av høyttalerenheter. Disse er tunet til å gjengi lyden nøyaktig etter spillutviklerens hensikt. Kombinerer du dette med en enda bedre passform og en skjult mikrofon med støydemping, er det vanskelig å se hvor du kan få mer for pengene, uansett om du er en vanlig gamer, spiller profesjonelt eller strømmer spillingen din.»

Perfekt til LAN-begivenheter og lange netter i skyttergravene

Siberia 350 bygger videre på den komforten som Siberia-brukerne er blitt så vant til. Den nyeste utgaven av det lette, selvjusterende hodebåndet sørger for at hodesettet sitter perfekt, uansett hvem som bruker det. Øreputene av minneskum omslutter ørene og demper støyen fra omgivelsene enda bedre – Siberia 350 er kort sagt et så komfortabelt hodesett at du glemmer at du har det på.

Det gjør til gjengjeld ikke motspillerne – i SteelSeries Engine 3 kan RGB-belysningen og ColorShift-effektene tilpasses og lagres sammen med lydinnstillingene, slik at du er klar til å markere deg så snart anledningen byr seg.

Siberia 350 leverer varene – du bestemmer resten.

Oversikt over funksjoner i Siberia 350:

•         Surroundlyd med DTS Headphone:X 7.1 på alle PC-er

•         Kompatibelt med PC, Mac og PS4 takket være USB-tilkobling

•         SteelSeries’ nyeste 50 mm høyttalerenheter, tunet for virkelighetstro lyd

•         Omsluttende øreputer av minneskum

•         Forbedret versjon av Siberia-seriens komfortable selvjusterende hodebånd

•         Støydempende mikrofon som kan skjules i venstre ørekopp

•         Full kontroll med dempeknapp på hodesettet og volumknapp på ledningen

•         16,8 millioner farger å velge mellom, med PRISM RGB-belysning i ørekoppene

•         Sikkerhetskopiering av lyd- og lysinnstillinger med CloudSync i SteelSeries Engine 3

Pris og tilgjengelighet

Siberia 350 kan kjøpes fra 8. mars 2016 på http://SteelSeries.com til en veiledende pris på 1199 kr.

Powered by Labrador CMS