Libratone Décor

Pressemelding fra Libratone 2. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Dress opp høyttalerne dine i trendy interiørfarger 

#libratonedecor: Det er ingen grunn til at høyttalere skal være sorte og kjedelige. Libratone lanserer en ny, eksklusiv designserie «Décor», som er løse trekk i ull til de trådløse høyttalerne Libratone Zipp og Libratone Loop. 

De danske lydpionerene i Libratone lanserer en ny serie høyttalertrekk som består av tre farger: ”Moss Green”, ”Apricot Red” og ”Sandstone Yellow”.

Libratone utvikler høyttalere med utskiftbare ulltrekk, og gjør med dette høyttalerne til designobjekter som kan kombineres med de siste trendene innen interiørdesign. De nye fargene er angitt av trend- og designstudioet R7B, som er kjent for å sette fargepaletten for den danske arkitekten Arne Jacobsens berømte stol Serie 7 (syveren), produsert av Fritz Hansen. 

– De nye fargene følger siste trender innen design og interiør, og gir glød og varme til hjemmet, sier Barbara Bendix Becker, partner i R7B.

– Lyd bør sees like godt som det skal høres. Vi vil skape et fargerikt og levende univers som folk kan tilpasse ut ifra individuell smak og innredning, sier Jan McNair, daglig leder av Libratone.

Trekkene i de nye Decór-fargene er tilgjengelig for høyttalerne Libratone Loop og Libratone Zipp. De er tilgjengelige i Libratones webshop og hos utvalgte forhandlere fra 2. september 2014 med en veiledende pris på kr 399,- (Zipp cover) og kr 479,- (Loop cover). 

Powered by Labrador CMS