John Svärling, markedssjef i Logitech Norden, sier UE Wonderboom er utviklet for musikkelskere som ikke bryr seg så mye om apper. Foto: Marte Ottemo
John Svärling, markedssjef i Logitech Norden, sier UE Wonderboom er utviklet for musikkelskere som ikke bryr seg så mye om apper. Foto: Marte Ottemo

VIL VÆRE BEST UNDER TUSENLAPPEN

Ultimate Ears lanserer ny bærbar høyttaler, som både tåler vann og en trøkk. UE Wonderboom retter seg mot aktive nordmenn.

Publisert

Det siste tilskuddet i Ultimate Ears-familien heter Wonderboom. Blåtann-høyttaleren spiller i 360-grader og kan koples sammen to og to for stereolyd.

Wonderboom er vanntett med IPX7-klassifisering og flyter. Det vil si at man kan ha den med i dusjen, bassenget eller ut på tur i regnvær. Den skal tåle fall fra 1,5 meter, har ti timer batteritid og opp til 30 meters blåtann-rekkevidde. En knapp på toppen av høyttaleren styre de fleste funksjonene som å skru på og av, kople sammen og spille og pause musikken.

– Vi har de siste årene jobbet hardt med å innovere våre produkter, og i høst tok vi ny verdensrekord ved å koble samme over 200 høyttalere trådløst via blåtann. Vi vil at våre høyttalere skal kunne brukes overalt, tas med overalt. Grilling på våren, alt som skal være ute må være bygget for det. Sitter ute ofte i en sirkel, rundt et bord eller på piknik-pleddet, sier John Svärling, markedssjef i Logitech Norden som eier merkevaren Ultimate Ears, til fagbladet Elektronikkbransjen.

Wonderboom er tilgjengelig i seks farger; sort, rød, lilla, grå, blå og rosa. Høyttaleren har vekt på 425 gram, er 102 mm høy, har diameter på 93,5 mm, og kan styres via nettbrett eller smarttelefon.

– Det finnes en type målgruppe i markedet som elsker musikk, men som ikke bryr seg så mye om apper og slikt, det førte til at vi utviklet UE Wonderboom. Vi har beholdt designspråket fra våre andre produkter som Boom2 og Roll2, men har skrelt bort alt annet enn lyden. Målet er å oppnå den beste lydkvaliteten i en blåtannhøyttaler under 1.000 kroner, sier Svärling.

Målet er å oppnå den beste lydkvaliteten i en blåtannhøyttaler under 1.000 kroner

Powered by Labrador CMS