HTC Grip

Pressemelding fra HTC 1. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC offentliggjør fitnessarmbåndet HTC Grip

Det GPS-baserte fitnessarmbåndet er utviklet i samarbeid med Under Armour og fungerer til både Android og iOS

HTC har nettopp offentliggjort HTC Grip, som er HTCs første GPS-baserte fitnessarmbånd. Fitnessarmbåndet er utviklet i samarbeid med det amerikanske fitness-merket Under Armour1 til fitnessplatformen UA Record™ og er utformet slik at det kan brukes til et bredt spekter av treningsformer, enten du trener utendørs eller i et treningsstudio.

Det vanntette fitnessarmbåndet2 fungerer både med Android og iOS3 og fås i tre forskjellige størrelser. Dermed passer Grip perfekt til de fleste håndledd uten å være sjenerende under treningen eller sette seg fast i klærne. Det klare og buede 1,8-tommers PMOLED-displayet gjør det enkelt å lese av tid, distanse og varslinger når du er på farten, og samtidig kan du styre musikken direkte fra håndleddet.

- Partnerskapet vårt med Under Armour gjør det mulig å målrette vårt ønske om å utvikle markedets beste produkter mot et nytt segment samt å sørge for at idrettsfolk og fitnessentusiaster får mest mulig ut av treningen sin. Grip er det første produktet som kan integreres tett med plattformen UA Record, og jeg er ikke i tvil om at produktet vil oppfylle de høye kravene som folk flest har til treningssporingen sin, sier adm. dir. for Norden og UK, Peter Frølund, og han tilføyer at Grip bare er en forsmak på det som kommer i løpet av det neste året.

Opptil en og en halv dag på én oppladning

Grip leveres med et batteri på 100 mAh, og til vanlig hverdagsbruk kan Grip brukes i opptil 2,5 dager på én enkelt opplading. Grip kan klare opptil fem timer når den integrerte GPS-en er koblet til, og her sporer fitnessarmbåndet ruten din, distanse, tempo og forbrente kalorier. Grip kan også kobles til en rekke eksterne pulsmålere, deriblant Under Armour A39.

Synkroniserer automatisk med UA Record

Grip synkroniserer automatisk dataene dine med Under Armours fitnessplattform UA Record. På denne måten kan du senere analysere treningen din og få innspill fra andre brukere. Her kan du blant annet bli inspirert av profesjonelle idrettsfolk, ernæringseksperter og trenere samt støtte vennene dine i at nå sine mål og delta i interaktive utfordringer.

HTC Grip kommer på markedet i fargene Deep Teal / Lime, og utrullingen starter hos utvalgte forhandlere i Nord-Amerika i løpet av våren 2015. Tilgjengelighet i andre regioner vil bli kunngjort i takt med utrullingen.

Merknader

1 Den amerikanske treningsgiganten, som i februar 2015 kjøpte opp Endomondo og MyFitnessPal

2 IP57, vanntett på 1 meters dybde i opptil 30 minutter

3 iOS 7, Android 4.3 og nyere

Powered by Labrador CMS