HTC One M9

Pressemelding fra HTC 1. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC Presenterer: Nye HTC One

Det mest elegante designet i One-seriens historie, et imponerende kamera med 20 megapiksler, BoomSound med surround-opplevelse og nye Sense 7

HTC offentliggjorde i dag nye HTC One M9, som er den mest elegante, kraftige og personlige smarttelefonen i HTCs historie. Den nye toppmodellen er resultatet av tre års arbeid, og bygger videre på det prisbelønte designet fra forgjengerne HTC One M7 og HTC One M8.

Nye HTC One M9 blir lansert i et unibody-design, som sørger for at den er like robust som den er elegant. I utformingen har HTC fremhevet kanten rundt smarttelefonen, der den møter den lett buede baksiden. Dette gjør at den får et unikt og eksklusivt utseende og ligger perfekt i hånden. Unibody-designet er fremstilt med en kant av blankpolert kobberfinish. Denne glir over i baksidens børstede aluminium, som gir smarttelefonen dybde og struktur.

- HTC er kjent for å utfordre bransjen og overgå sluttbrukernes forventninger. Med nye HTC One M9 har vi kombinert eleganse og design med nettopp de funksjonene og teknologiene som gir smarttelefonen liv, og som gjør ditt liv til en integrert del av smarttelefon-opplevelsen. Dermed blir HTC One M9 noe mer enn bare en smarttelefon, den blir en forlengelse deg selv og ditt personlige uttrykk, sier adm. dir. for Norden og UK, Peter Frølund.

HTC Sense 7: En forlengelse av livet ditt

Med nye HTC Sense 7 kan du gjøre smarttelefonen til en forlengelse av stilen din og ditt personlige uttrykk. Med funksjonen HTC Temaer kan du for eksempel tilpasse smarttelefonens visuelle uttrykk, slik at appene dine, fargene og bakgrunnen tar utgangspunkt i akkurat det du ønsker – for eksempel favorittbildet som du har tatt med HTC One M9.

Med HTC Sense 7 kan du også tilpasse appene dine automatisk på startskjermen ut fra hvor du befinner deg. Ved hjelp av en kontekstuell widget tilpasses startskjermen, slik at den endrer seg alt etter om du er hjemme, på arbeid eller andre nærmere definerte steder. Også Blinkfeed er blitt mer intelligent og bruker posisjonsdata til å gi deg tips om utvalgte interessepunkter, nyheter og andre spennende ting.

Kamera med 20 megapiksler og safirglass

Det beste kameraet vil alltid være dét du har med deg, og derfor skal smarttelefonen din gjøre det enkelt å ta gode, kreative og morsomme bilder. Kameraet i HTC One M9 er utformet for å ta fantastiske bilder i alle situasjoner, slik at du kan gjenoppleve minneverdige øyeblikk om og om igjen. Hovedkameraet kan skilte med hele 20 megapiksler, og linsen av safirglass sørger for at kameraet ikke får riper. For at videoene skal ta seg godt ut på større skjermer, tar kameraet opp video i 4K-oppløsning.

For de mer impulsive fotografene, som ofte bruker kameraet på framsiden, leveres HTC One M9 med et kraftig UltraPixel-kamera som fungerer bedre i mørke omgivelser. Med dynamisk autoeksponering og piksler som fanger inn 300 prosent mer lys enn vanlige kameraer, kan du med HTC One M9 få skarpere, mer naturlige og balanserte selfies i alle typer belysning.

HTC Sense 7 leveres med HTCs EYE™ Experience-programvare, som gjør det enkelt å ta kreative selfies. De nye redigeringsmulighetene inkluderer blant annet funksjonene Former, Prisme, Effekter og Bokeh, som gir hvert enkelt bilde et kunstnerisk uttrykk. Og med HTC Zoe-appen, som automatisk setter bildene sammen til en liten musikkvideo, kan du på en morsom og annerledes måte dele opplevelsene dine med venner og familie – og også gjøre det mulig for dem å legge til sine egne bilder i videoen.

Når man tar mange bilder med smarttelefonen, kan det være vanskelig å holde styr på bildene. Med nye HTC One Galleri kan du søke i hele fotobiblioteket ditt, også blant bilder som er lagret på smarttelefonen, på kontoen din på sosiale medier og på utvalgte nettskyplattformer. Du kan for eksempel søke på dato, sted, hendelse, album eller på selve bildet med funksjonen Bildematch.

BoomSound – nå med surround-opplevelse

De beste videoene dine fortjener førsteklasses lyd, derfor leveres HTC One M9 nå med forbedret BoomSound™-teknologi. HTCs klassiske doble fronthøyttalere kombineres med en 5.1-kanals surroundlyd-opplevelse, slik at du kan leve deg ennå mer inn i filmen og få en ekstraordinær og flerdimensjonal lydopplevelse. HTC har samarbeidet med Dolby Audio™ om løsningen, og du behøver altså ikke koble til hodetelefoner eller eksterne høyttalere for å oppnå kinolignende lyd. Hvis du velger å koble til eksterne høyttalere eller hodetelefoner, vil du kunne glede deg over at smarttelefonen støtter perfekt 24-bit high definition-lyd, som er bedre enn CD-kvalitet. HTCs unike kombinasjon av HTC BoomSound, Dolby Audio stereohøyttalere, fininnstilt lyd og Qualcomm Immersive Audio gir musikken og filmene dine en lett gjenkjennelig HTC One M9-opplevelse.

HTC Connect gir deg kontroll over hjemmet ditt

Smarttelefonen blir nå det sentrale elementet i hjemmeunderholdningsløsningen, for med HTC Connect kan du enkelt spille av videoer, bilder eller musikk på andre enheter. Når du sveiper oppover med tre fingre, kobles smarttelefonen til eksterne høyttalere eller til TV-er fra produsenter som for eksempel Harman Kardon powered by Blackfire Research™ teknologi for trådløse medier. Med spillelistefunksjonen kan du koble til flere smarttelefoner, slik at du kan dele opplevelsen ved hjelp av Qualcomm AllPlay™ og streame den beste lydkvaliteten til flere ulike enheter i flere forskjellige rom. For å gi deg en enda bedre TV-opplevelse, leveres HTC One M9 med Peel Smart Remote som lærer TV-vanene dine å kjenne, knytter deg til de programmene du liker best, og forvandler smarttelefonen din til en TV-guide og fjernkontroll.

Tilbehør og tilgjengelighet

HTC har utviklet nytt og unikt tilbehør til nye HTC One M9. Deriblant andre generasjon av HTC Dot View-dekselet, som gjør brukeropplevelsen enda bedre, takket være nye funksjoner og farger. HTC Dot View har en gjennomsiktig bakside hvor man kan se det vakre unibody-designet, mens frontdekselet for eksempel kan brukes til å spille små, morsomme spill. Det nye Dot View-dekselet sørger for at du ikke mister forbindelsen med kontaktene dine på sosiale nettverk, for eksempel Instagram og Snapchat, ettersom varsler fra hver enkelt app vises på dekselet og gir beskjed om nye bilder, meldinger og innsjekkinger.

Til de eventyrlystne har HTC utviklet en ny, vanntett IP38 Active Case og Active Headset, slik at man kan ta med seg smarttelefonen hvor som helst.

På Mobile World Congress i Barcelona presenterte HTC nye HTC One M9 i flere fargevarianter, blant annet en i sølv med en kant i blankpolert kobber og én variant i gunmetal grey med en blankpolert kant.

HTC One M9 kommer i butikken i Norge allerede den 31. marts, til en veiledende utsalgspris på 6.990 kroner inklusiv moms. HTC One M9 vil fra den tidligere salgsstart kjøpt hos Telenor og Djuice.

Powered by Labrador CMS