LG Turbo Wash

Pressemelding fra LG Electronics 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LGs Turbo Wash vasker med turbofart og kan programmeres med mobilen

- LGs nye vaskemaskin (F14U2TDN0) med Turbo Wash korter ned vasketiden og sparer både energi og vann uten å redusere resultatet.

LG Electronics lanserer nå den første modellen i en helt ny generasjon av smarte vaskemaskiner. LG F14U2TDN0 er utstyrt med LGs nye Turbo Wash-teknologi som gjør tøyet renere enn noen gang, samtidig som du sparer tid, energi og vann. I vasketester, utført av Interket, ble fem kilo bomullsklær renere på 59 minutter med Turbo Wash-programmet enn med vanlig program på 95 minutter i en tradisjonell vaskemaskin. 

Turbo Wash vasker rent på 59 minutter

Den fabelaktige vaskeevnen og energisparingen med Turbo Wash er hovedsakelig basert på to ting: LGs videreutviklede 6 Motion Direct Drive-teknologi kombinert med et avansert Jet-spraysystem, som raskt bløtlegger og skyller vasken. Klesvasken blir fortere ferdig ettersom en hel skyllesyklus kan reduseres. Til tross for den raske vasketiden på 59 minutter reduseres energi- og vannforbruket samtidig som vaskeresultatet opprettholdes. Den smarte 6 Motion Direct Drive motoren roterer trommelen ved ulike hastigheter og retninger og gjør vaskingen med seks forskjellige trommelbevegelser, sammenlignet med bare én for de tradisjonelle vaskemaskinene. Dette gjør at vasken vaskes mer skånsom, uansett material og blir utrolig rent.

En vaskemaskin som både er smart og komfortabel

LG F14U2TDN0 er LGs første vaskemaskin med NFC-teknologi * som gjør det enkelt å installere nye vaskeprogrammer med smarttelefonen. Det betyr at i tillegg til de 14 tilhørende standardinnstillingene kan man via telefonen enkelt velge mellom flere spesielle programmer for vaskemaskinen. Du kan dermed tilpasse vaskemaskinens programmer etter egne behov.

Turbo Wash-maskinen har også et diagnoseprogram, Smart Diagnosis, som vil hjelpe til med å løse de fleste problemer uten å måtte kontakte en tekniker. Det eneste du trenger å gjøre er å holde smarttelefonen eller nettbrettet med LGs app over vaskemaskinen for å få all informasjon om problemet og hvordan man kan løse det på best mulig måte.

Fjerne flekker uten forbehandling

Flekker på tekstiler er noe alle kjenner til, og det finnes like mange triks og midler til å håndtere dem som det finnes flekker, og når det gjelder å fjerne flekker i en vaskemaskin så krever de fleste flekker individuelle programmer. LG F14U2TDN0 med Turbo Wash har et spesielt program som håndterer over 20 forskjellige typer flekker uten behov for forbehandling eller flere vaskemidler.

Den nye modellen gjør det enkelt å vaske mindre mengder av lett skitne klær. Et 14-minutters program tar seg av lett skittent tøy over to kilo uten snarveier med en hel klesvask-syklus inkludert vask, skyll og sentrifugering. Du trenger ikke lenger å vente med å fylle maskinene helt før du setter på en vask.

Pris og tilgjengelighet

Pris og lanseringsdato for LG Turbo Wash F14U2TDN0 er fortsatt ikke fastsatt og vil bli annonsert senere.

* NFC-teknologi (Near Field Communication) brukes til å overføre data mellom enheter over en kort avstand, og finnes mange steder i hverdagen, for eksempel på bussen og i betalingssystemer.

Powered by Labrador CMS