Samsung WW8500 AddWash

Pressemelding fra Samsung 3. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung presenterer store nyheter i mindre format på årets IFA i Berlin

WW8500 AddWash

Få med alltid med alt skittentøyet med den innovative vaskemaskinen AddWash

Har du noen gang startet en stor vask, men så oppdaget at favorittplagget eller et par sokker ligger igjen i skittentøyskurven?

En undersøkelse utført av Samsung viser at hele 90 prosent av europeiske forbrukere har opplevd å ville legge inn mer klær i vaskemaskinen etter at den er startet.

Samsungs WW8500 AddWash er ikke bare en toppmoderne smart vaskemaskin, men også utviklet for å løse nettopp dette problemet ved at du enkelt kan sette på pause og legge inn mer klær under et vaskeprogram. Med et enkelt knappetrykk settes vasken på pause, og på et sekund åpnes en ekstra luke overfor hovedluken – stor nok til å legge inn alt fra undertøy til jeans. WW8500 AddWash kan også styres og overvåkes fra din smarttelefon (Android og iOS) for å gjøre klesvaskingen enda enklere.

Med Samsung SuperSpeed klarer WW8500 AddWash dessuten å gjøre unna en vanlig vask på under en time, uten at det gir noe dårligere resultat. Innovativ teknologi som ecobubble™ og en Digital Inverter-motor gjør vaskemaskinen effektiv, energisparende og stillegående.

Samsung fortsetter å utvikle løsninger for å gjøre livet i det moderne hjemmet både bedre og enklere for alle.

Powered by Labrador CMS