LG GS9366

Pressemelding fra LG 21. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LUKSUSKJØLESKAP MED SMART EKSTRAOPPBEVARING I DØREN

Hvorfor åpne hele kjøleskapsdøren når du skal hente fram de varene du bruker mest? LGs nye Side-by-Side-skap gjør det enklere på kjøkkenet, sparer energi og imponerer venner og bekjente takket være verdens første dør-i-dør-løsning.

LGs nye Side-by-Side-kjøleskap, GS9366, er like pent som det er praktisk. Med verdens første dør-i-dør-løsning, skapes et ekstra oppbevaringsrom i kjøleskapsdøren. Fra den ekstra døren har du rask og enkel tilgang til for eksempel 1,5-litersflasker, melkekartonger eller andre varer du ofte bruker. Eller hvorfor ikke imponere gjestene ved å fylle det smarte oppbevaringsrommet med frisk drikke når det er tid for fest?

– Dette er definitivt det mest luksuriøse Side-by-Side-skapet vi noensinne har lansert. Det er det perfekte skapet for familier som har mange middager eller bare liker å ha et velfylt og pent kjøleskap som brukes ofte, sier Sebastian Bengtsson, produktspesialist for Home Appliances i LG. La gjestene hente isbiter til mojitoen fra den lekre dispenseren og fyll dør-i-dør-rommet med øl og hvitvin, så kan kjøleskapet faktisk bli et kult samtaleemne på sommerfesten.

Den ytre døren er elegant integrert i den stilrene designen, og gir en følelse av luksus. Takket være den smarte dør-i-dør-løsningen sparer du også energi siden kuldemengden som lekker ut halveres sammenliknet med når hele døren åpnes. Derfor er det ikke bare enklere å få tak i hverdagsvarene, men maten inne i kjøleskapet utsettes også for færre temperaturforandringer og holder seg friskere lengre.

Hyllene i dør-til-dør-delen kan flyttes rundt i det 60 centimeter høye oppbevaringsplassen. Dette gjør det veldig enkelt å organisere varene i døren etter eget ønske. Hvorfor ikke gi hvert familiemedlem sin hylle, hvor vin og øl står høyest opp og barnas drikke nederst og innen rekkevidde?

Høy effektivitet, lang holdbarhet og trygghet med tiårsgaranti

LGs Side-by-Side GS9366 er utrustet med LGs linjære kompressor. Denne har færre bevegelige deler, noe som gjør den veldig holdbar – så holdbar at den dekkes av en ti års garanti. I motsetning til tradisjonelle kompressorer i kjøle- og frysesammenheng, som enten er på eller av, kan den linjære kompressoren jobbe med varierende hastighet. Den jobber mer på en varm sommerdag og mindre på kalde dager. Dette gir den ikke bare en lang holdbarhet, men gjør den også mye mer energieffektiv.

Ingen kranglete vannledninger

En annen finesse ved LG GS9366 er at kjøleskapet har en egen vanntank. Dette gir rask tilgang til is og kaldt vann uten at skapet er tilkoblet rennende vann. En stor fordel med dette er at skapet blir enkelt å installere hvor som helst, uten at en må ta hensyn til vannledninger eller avløp. Eventuelle vannskader ved lekkasje minimeres også, siden det ikke finnes risiko for at vann skal legge fra tilkoblede rør.

Ikke mer avising

– LG Total NoFrost gjør jobben for degSå lite som ca. tre millimeter frost i en fryser sies å tilsvare en økning i strømforbruket med én energiklasse. Derfor er LGs nye Side-by-Side utstyrt med det aktive kjølesystemet Total NoFrost. Systemet fungerer på samme måte som luftkondisjoneringen i en bil, ved å raskt kjøle ned varene uten at det dannes kondens, noe som er vanlig i kjøleskap uten aktiv kjøling. Med Total NoFrost behøver du aldri mer avise fryseren din igjen. Teknologien medfører samtidig til konsekvent lavt energiforbruk.

For å holde grønnsaker sprø og friske over lengre tid, har GS9366 en spesiell grønnsaksskuff kalt Moist Balance Crisper. Denne har unik design på takmønsteret. Utformingen beholder den naturlige fuktigheten i beholderen uten fare for at kondensvann renner ned i skuffen og ødelegger grønnsakene.

Pris og tilgjengelighet

LG GS9366NSDZ vil være tilgjengelig fra forhandlere i løpet av juni 2013 til en anbefalt cirkapris på 20 995 kr inkl. moms.

Powered by Labrador CMS