LG Nordic Prestige Plus

Pressemelding fra LG Electronics 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG Electronics lanserer Nordic Prestige Plus - oppfølgeren til fjorårets testvinner

Nå lanseres LG Electronics’ toppmoderne og supereffektive varmepumpe, Nordic Prestige Plus på det norske markedet. Varmepumpen er en av de mest energieffektive på marked med mulighet til å styre via mobiltelefonen.

LG lanserer nå en ny serie varmepumper med Nordic Prestige Plus, oppfølgeren til toppmodellen Nordic Prestige, som den absolutte toppmodellen. Nordic Prestige ble lansert i 2012. Da SP (Technical Research) på vegne av Energy Agency testet den i 2013, oppnådde Nordic Prestige det beste testresultatet noensinne. I testen kom det frem at Nordic Prestige ga best kostnadsbesparelser over hele landet, i tillegg til best effekt når det er på det kaldeste. Nå kommer Nordic Prestige Plus med en oppgradert versjon med enda bedre effektivitet og støtte for WiFi-styring. Libero Plus lanseres også med en ny versjon av Nordic ArtCool i mellom-segmentet.

– ­Vi er svært stolte av Nordic Prestige-serien som i fjor oppnådde det beste resultatet noensinne i SPs tester, sier Stefan Lögdberg, nordisk salg- og teknisk sjef for varmepumper i LG. Nå lanserer vi oppfølgeren som er enda bedre enn fjorårets testvinner på alle punkter samtidig som vi har oppdatert produktet for WiFi, slik at brukerne kan styre den via sin mobiltelefon, selv utenfor hjemmet.

SCOP på 5,2 og energiklasse A +++

SCOP er en faktor som viser hvor mye en varmepumpe kan spare i løpet av et år. Prestige Plus sin verdi på 5,2 er en økning fra forrige modell med 0,6 og samtidig blant de høyeste i klassen. SCOP er også viktig for energiklassifisering, som for Nordic Prestige Plus er høyest mulig, det vil si A + + +

Spesielt utviklet for det nordiske markedet

Med WiFi-tilkobling på varmepumpen, kan du enkelt styre den med smarttelefonen uansett hvor du er. Du kan om ønskelig  kontrollere flere tilkoblede varmepumper fra samme telefon. Med den kostnadsfrie smarttelefon-appen kan du kontrollere luftstrømmen, luftstrømningsretning og timing i løpet av samme dag.

I motsetning til mange andre produsenter, utvikler LG varmepumper spesielt tilpasset det nordiske klimaet i stedet for å tilpasse eksisterende modeller. Dette gjør at LGs modeller fungerer bedre og mer effektivt i forhold til konkurrerende løsninger. Det betyr også at enhetene er utstyrt med en rekke funksjoner, blant annet:

• Twin Rotary- kompressor gir en mer stillegående utendørsenhet med økt effektivitet.

• Ekstra isolert utendørsenhet øker effekten og reduserer støynivået.

• Silikonisolert kretskort som beskytter elektronikken mot fuktighet.

Tilgjengelighet og tekniske spesifikasjoner

LGs nye flaggskip innen varmepumper, Nordic Prestige Plus, vil være tilgjengelig via distributør Kinnan fra og med august 2014. Libero Plus og Nordic Artcool er i løpet av september tilgjengelig gjennom forhandlere i Sverige, Danmark og Norge.

Powered by Labrador CMS