LG TrueSteam

Pressemelding fra LG Electronics 23. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elegante vaskemaskiner fortsetter kampen mot allergi og støvmidd

På denne tiden av året gjør allergi hverdagen vanskelig for mange nordmenn. Over 20 % av nordmenn opplever allergiske reaksjoner en eller flere ganger i livet.

LGs TrueSteam-vaskemaskiner med damp åpner fibrene i tøyet, slik at pollen, dyrehår og støvmidd kan fjernes. Dampen fjerner også 99 % av alle allergener og bakterier allerede ved 60 °C.

Alle land i Norden opplever for tiden en økning i antall personer med astma og andre allergiske plager. Allerede nå lider 1,1 millioner dansker, nesten 3 millioner svensker, 1,5 millioner nordmenn og over 1,5 millioner finner av allergi. Tallet forventes å stige enda mer fram mot år 2020[1]. Det er ikke bare den enkelte allergiker som blir påvirket, det har også enorm påvirkning på samfunnet.

Sverige har f.eks. et tap på 12 milliarder svenske kroner i året i tapte arbeidsinntekter og utgifter til medisin og helsearbeid på grunn av allergi. LG Electronics har forsket mye på hvordan man kan gjøre livet lettere for allergikere og var først ute med å lansere vaskemaskiner med dampfunksjon allerede i 2005.

Dampen i LGs vaskemaskiner, TrueSteam, genereres til forskjell fra mange andre vaskemaskiner ved hjelp av en separat dampgenerator, noe som betyr at dampfunksjonen også kan brukes under andre vaskeprogrammer. Dampen åpner fibrene i tøyet slik at allergifremkallende partikler og dyrehår løsner og deretter forsvinner under skylling. LGs TrueSteam kan derfor eliminere 99,98 % av all pollen, støvmidd og andre allergener allerede ved 60 °C.

"På denne tiden av året er mange familier i Norden plaget av allergi. Hverdagen kan være tung for allergikere, og vi er glade for å kunne bidra til å hjelpe dem gjennom produktene våre," sier Daniel Lamborn, LGs markedssjef i Norden, og fortsetter: "Vi kan selvsagt ikke løse hele problemet, men vi håper at våre vaskemaskiner med TrueSteam kan gjøre det lettere for mange allergikere å hanskes med problemene som bl.a. midd og pollen i klærne medfører."

Hurtigoppfriskning

Dampfunksjonen TrueSteam gir deg muligheten til å friske opp tøy som ikke er spesielt skittent, på kun 20 minutter. Det betyr at du ikke behøver å kjøre et helt vaskeprogram når det faktisk ikke er nødvendig. Dampen åpner fibrene i tøyet og fjerner effektivt lukt. Dette fører i tillegg til mindre slitasje på klærne, lavere vann- og energiforbruk og lavere forbruk av vaskemiddel. Dampfunksjonen bidrar også til å glatte ut folder i tøyet og gjør det dermed enklere å stryke – eller kanskje kan du til og med hoppe over strykingen fullstendig. Det er med andre ord den perfekte vaskemaskinen for familien!

Tilgjengelige* TrueSteam-produkter

*Tilgjengelighet vil variere på tvers av de nordiske landene

Produktnummer Pris

FH6F9BDS2 NOK 22 990

FH4A8JDS2 NOK 10 990

FH4A8TDS2 NOK 8 990

FH4G6TDY2 NOK 7 990

FH695BDH6N NOK 14 990

FH695BDH2N NOK 13 990

FH4A8JDH2N NOK 12 990

FH4U2TDH0N NOK 8 990

FH4U2TDH1N NOK 9 490

Powered by Labrador CMS