LGs TwinWash-maskin har to separate tromler, som lar deg vaske ulikt tøy samtidig. Foto: LG
LGs TwinWash-maskin har to separate tromler, som lar deg vaske ulikt tøy samtidig. Foto: LG

LG MED DOBBEL VASK

LG Electronics lanserer den nye vaskemaskinen TwinWash, som kan kjøre to separate vaskesykluser samtidig.

Publisert

Maskinen består av én stor vaskemaskin samt en mini-vaskemaskin, LG Mini Wash. De to modulene kan operere helt uavhengig av hverandre, noe som lar maskinen vaske to ulike typer klær parallelt.

For eksempel kan du kjøre en vask med vanlig tøy og en med sensitive plagg samtidig, eller en med mørkt tøy og en med lyst. Vaskemaskinen kan har også med LGs Eco-hybrid tørkefunksjon, som gir deg en alt-i-ett-løsning for både vasking og tørking av tøy. Totalt kan TwinWash kjøre to vaskeprogrammer samtidig på under 50 minutter.

Spar strøm og vannHovedvaskemaskinen i TwinWash er utrustet med en rekke ulike funksjoner, som TrueSteam og TurboWash. TrueSteam damper plaggene, noe som ifølge LG eliminerer 99,9 prosent av alle allergener, samtidig som klærne blir myke og rynkefrie.

TurboWash minimerer vasketiden ved hjelp av en kraftig vannstråle som bløtlegger og fordeler vaskemiddel jevnt over klærne. Takket være denne sprøyteteknikken korter man ned vasketiden med en hel skyllesyklus og TurboWash sparer derfor også vann og energi. Funksjonen Add Item, gjør det mulig å legge til ytterligere plagg selv om vaskemaskinen allerede er satt igang.

Minivaskemaskinen LG MiniWash, er beregnet for mindre eller ømtålige plagg som krever spesielle vaskeprogrammer, for eksempel undertøy og babyklær. TwinWash har også Wi-Fi, så brukerne kan styre og overvåke vasken uansett hvor de befinner seg, laste ned og sette på nye vaskeprogrammer, følge med på strømforbruk og feilsøke ved eventuelle problemer.

Ulike pakkemuligheter– Vi er kjempeglade for at vi endelig kan lansere vår innovative TwinWash i Norge. LG TwinWash er har en tydelig og relevant forbrukernytte i form av tidsbesparing og fleksibilitet. Samtidig er produktet et bevis på at LG går i bresjen på dette området og at vi er med på å drive utviklingen fremover, sier Daniel Lamborn, nordisk markedssjef for hvitevarer hos LG.

LG TwinWash blir lansert på det norske markedet i begynnelsen av september og vil bli solgt i pakkeløsninger med kombinert vaske- og tørkemaskin og en minivaskemaskin. Prisen vil ligge på mellom 18.000 og 22.000 kroner, avhengig av hvilken pakke det er snakk om. Minivaskemaskinen kan også kjøpes separat for cirka 7.500 kroner.

Powered by Labrador CMS