Martin Hahn, salgssjef for Norden og Benelux i Hyperice, med selskapets massasjepistol, er glad for å ha Erling Braut Haaland med på laget. Foto: Marte Ottemo

PORTABEL MASSASJE FRA HYPERICE

Med tidligere SpaceX-ingeniører på laget og fotballspiller Erling Braut Haaland på investorsiden, lanserte Hyperice et helt nytt produkt på årets IFA.

Publisert Sist oppdatert

Med store plakater av Erling Braut Haaland og mulighet for å få teste Hyperices massasjeprodukt Nomatec 3 var selskapets stand blant de mer populære under årets IFA.

– Det er mye folk på besøk og tester produktene. Vi er vanligvis blant de mest populære standene, fordi folk kan komme og få gratis massasje, sier Martin Hahn, salgssjef for Norden og Benelux i Hyperice, til fagbladet Elektronikkbransjen.

– Hva stiller dere ut på IFA i år?

Nye Hyperice Venom Go er lite og lett, og klebes direkte på huden. Foto: Hyperice

– Vi viser fram hele vår produktportefølje, inkludert en del produkter som er på markedet i USA som ikke er lansert i Europa ennå. Noen av disse krever medisinsk godkjenning og det tar litt tid, sier han.

Målgruppen er alle som opplever muskelubehag

Selskapet ble startet i California i 2011, og basketstjernen Kobe Bryant var med på å utvikle de første produktene. Her hjemme er fotballspiller Erling Braut Haaland inne på investorsiden, men produktene er ikke bare for profesjonelle idrettsutøvere.

– Målgruppen er alle som opplever muskelubehag, både unge og gamle, aktive og inaktive, sier Hahn.

– Massasjeprodukter er en relativt ny kategori, hvor kommer kundene handle?

– Treningssentre er en naturlig plass å bruke produktene, der jobber vi med noen prosjekter for å se hva som går an. Men for eksempel også hoteller, hvor man kan bestille opp en massasjepistol på rommet, eventer og mer, sier salgssjefen.

Olle Papec-Friis i Response Nordic med Hyperice Venom 2 (foran) og Venom Go. Foto: Stian Sønsteng

Flere av produktene er allerede inne hos forhandlere som Elkjøp og Power.

En nyhet som ble vist fram på bakrommet på Hyperice-standen er helt nye Venom Go, som skal gi massasje og restitusjon også når brukeren er på farten.

– Hyperice lanserer to nye Venom-produkter, som bruker massasje og varme; Venom 2 og Venom Go. Disse brukes både til massasje og restitusjon. Designet på de nye modellene er helt nytt, ikke minst når det gjelder kontrollenheten som er blitt mye mindre og mer intuitiv. Samtidig er batteritiden blitt mye bedre, sier Olle Papec-Friis, salgssjef for GoPro og Hyperice hos distributøren Response Nordic.

Selskapets Nomatec 3-produkt var populært hos messegåere med slitne ben. Foto: Marte Ottemo

De nye produktene har blitt utviklet med hjelp av tidligere SpaceX-ingeniører.

– Effekten er bedre og mer punktintensiv, og produktene blir raskere varme, forteller Papec-Friis.

Venom Go består av en liten kontrollenhet som magnetisk kobles til et selvklebende pad som settes direkte på huden. Selve klebemekanismen kan gjenbrukse mellom 20 og 40 ganger, og brukerne kan velge mellom tre nivåer av varme og vibrering.

Venom Go veier under 100 gram og har en batterilevetid på 60 minutter av gangen.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2022, som ble distribuert 12. oktober. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS