Martin Hahn viser frem massasjepistolen Hypervolt. Foto: Jan Røsholm

FULL RESTITUSJON MED HYPERICE

Toppidrettsutøvere trenger rask restitusjon. Selskapet Hyperice ønsker å gjøre produktene de bruker tilgjengelig for folk flest.

Publisert

Massasje, punktstimulering, varme og kompresjon er stikkord for raskt å kunne yte etter hard belastning. Stadig flere treningsentusiaster ønsker også å ta i bruk slike produkter, og Hyperice tilbyr produkter både for profesjonelle og amatører.

Eid av idrettsstjerner

– Selskapet ble startet i California i 2011, og basketstjernen Kobe Bryant, som dessverre omkom i en helikopterulykke i 2020, var med på å utvikle de første produktene, sier salgssjef for Norden og Benelux i Hyperice, Martin Hahn.

Bent Broklev fra distributøren Response Nordic demonstrerer Hyperice Normatec. Foto: Jan Røsholm

Fagbladet Elektronikkbransjen treffer ham på opplæringsmessen PowerUp i mai. På eiersiden i det amerikanske selskapet med 170 ansatte, står 75 verdenskjente toppidrettsutøvere.

– Vi er stolte av at høyt profilerte idrettsutøvere tror på oss, og for oss nordmenn er det ekstra stas at fotballspilleren Erling Braut Haaland er en av investorene, sier Hahn.

Medisinsk klassifisering

– Flere av produktene brukes av profesjonelle aktører som fysioterapeuter og treningssenter, derfor har noen av produktene medisinsk klassifisering, sier Hahn.

Et av produktene han viser til er Hyperice Normatec, som gir luft- og kompresjonsmassasje til beina.

Målsetningen er å gi brukeren velbehag og restitusjon, og da bruker vi varme, vibrasjon, kompresjon og massasje

– Normatec tas på som en bukse, og det fylles på med luft fra en kompressor, som gir muskulaturen i beina behandling, sier Hahn.

Prisen er 13.000 kroner.

– I Norden har vi inngått samarbeid med distributøren Response Nordic, som har et godt utbygd forhandlernettverk, sier Hahn.

Response Nordic er blant annet også distributør for GoPros actionkamera.

Punktmassasje

– Mens Normatec behandler hele underkroppen samtidig, vil det være tilfeller hvor punktbehandling er bedre. Da vil en massasjeball, en rulle eller en massasjepistol være en bedre løsning, sier Hahn.

Massasjerullen Vyper og massasjeballen Hypersphere er enkle ta med på trening eller reise. Foto: Jan Røsholm

Massasjepistolen Hypervolt er et av produktene som gir punktmassasje. Den kommer i tre ulike modeller, hvor forskjellen er hvor kraftig massasje som gis. Prisen ligger fra 2.500 til 4.500 kroner, avhengig av modell. Hyperice tilbyr også en massasjerulle. Modellen heter Vyper, og finnes i to ulike varianter. Prisen er fra 1600 kroner. Massasjeballen Hypersphere har en pris fra 900 kroner.

– Målsetningen er å gi brukeren velbehag og restitusjon, og da bruker vi varme, vibrasjon, kompresjon og massasje, sier Hahn

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2022, som ble distribuert 21. juni. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS