Sony ST3 og ST7

Pressemelding fra Sony 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lydplankene som gir deg klarere talegjengivelse, eksplosive effekter og musikk med større tilstedeværelse

Gjør film og musikk levende med lydplankene ST3 og ST7 fra Sony

Lydplanker har blitt stadig mer populært de siste årene, i takt med at forbrukerne krever enkle, kompakte løsninger som skal gi TVen bedre lyd. Sony lanserer nå to nye lydplanker utviklet med tanke på kunders ulike behov. Til felles har de at de både er enkle å installere og enkle å bruke.

HT-ST3: Verdens slankeste lydplanke med Bluetooth®*

La den superslanke ST3 fange deg i en fengslende multikanals surroundlyd. Heng lydplanken på veggen eller plasser den i front av TVen din. Plankens ultra-tynne linjer i aluminiumslegering komplementeres av et gitter i rustfritt stål, som tilfører et elegant og moderne uttrykk til enhver stue.

Den digitale 4.1-kanals S-Master-forsterkeren med ikke mindre enn 11 høyttalere, sikrer med S-Force Pro Front Surround-prosessering presis lyd, mens den tilhørende subwooferen utfyller lydbildet med en kraftig bass. Parallelle lavfrekvente woofers leverer kraftige, lavfrekvente dunk, samtidig som sjenerende støy og resonans reduseres.

HT-ST7: 7.1-kanals Magnetic Fluid-høyttaler med trådløs subwoofer

Aldri har dine favorittfilmer hatt bedre lyd. Sonys flaggskip-lydplanke ST7 har blitt utviklet i samarbeid med Sony Pictures’ Soundsworks for å levere en enestående vokal klarhet, musikalsk tilstedeværelse og tung bass. Avansert digital signalprosessering reproduserer musikk, dialog og effekter på måte som tar deg rett inn i dramaet og spenningen i hver filmscene.

7.1 kanaler drevet av Sonys prisvinnende digitale S-Master-forsterker leverer en rik og realistisk lyd til alle i rommet. Som en unik funksjon fra Sony, henter Magnetic Fluid-høyttalere frem selv de minste detaljer fra en dialog, slik at du virkelig føler at du er en del av den virtuelle verden. S-Force Pro Front Surround plasserer instrumenter og effekter presist i et filmatisk lydbilde, og i motsetning til konvensjonelle fronthøyttalere på surround-anlegg, vil du med ST7 oppleve en større «sweet spot» som lar alle i rommet få en likeverdig opplevelse av underholdningen.

Enkel trådløs deling

Begge lydplankene lar deg enkelt dele musikk fra din smarttelefon, nettbrett eller Bluetooth®-kompatible enhet, og enda enklere er det om din mobile enhet støtter NFC. Bare berør lydplanken med den mobile enheten, og tilkoblingen vil skje automatisk. Dernest kan du nyte musikk på fullt volum og med trådløs frihet. Støtte for apt-X og AAC-kodeks garanterer en optimal lydkvalitet når du streamer via Bluetooth® fra din Apple- eller Android-enhet.

Større klarhet, mer realisme og mer spenning

Med det nye Virtual Football Mode gjenskaper begge lydplankene den sitrende spenningen i en virkelig fotballkamp. Ved å ta i bruk akustisk data tatt opp på stadion, skaper ST-serien et virtuelt lydbilde som tar deg med inn i kampens hete sammen med resten av fansen.

Har du problemer med å høre hva som blir sagt på TVen? Nå kan du enkelt trykke på fjernkontrollens «stemme»-knapp for å få dialogen i skarpere fokus. For enda mer klarhet vil Sound Optimiser-teknologi øke ekstremt lave og høye frekvenser som ofte går tapt på lavt volum.

Uansett om du hører på musikk eller ser på eksplosiv action, vil tre subwoofer-innstillinger justere frekvensgang og resonans slik at du er sikret en kraftig bass uten forvrengninger.

Tilgjengelighet og pris

De nye lydplankene HT-ST7 og HT-ST3 fra Sony er tilgjengelige fra henholdsvis september og oktober 2013, og vil ha følgende veiledende priser:

HT-ST7 11 000 kroner

HT-ST3 7 000 kroner

*At just 40mm high, the HT-ST3 is the world’s slimmest Sound Bar with Bluetooth® enabled. Specifications verified as of 26th July 2013.

Powered by Labrador CMS