Sony SmartBand Talk og SmartWatch 3

Pressemelding fra Sony Mobile 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony fortsetter sin storsatsning på SmartWear 

SmartBand Talk og SmartWatch 3  holder styr på hverdagen

I dag, den 3. september, presenterer Sony to nye produkter i sin SmartWear-serie – SmartBand Talk og SmartWatch 3. Ved å måle folks aktiviteter og presentere dataene på en lett forståelig måte, hjelper SmartBand Talk og Smartwatch 3 deg å gjøre hverdagen enklere og mer oversiktlig.

Sony fortsetter satsningen på wearables, den bærbare teknikken som lar brukeren samle inn og visualisere informasjon og opplevelser. Sony kaller dette SmartWear. 

- Vi ønsker ikke bare å måle og regne sammen kalorier, men å hjelpe mennesker med å ta grep i hverdagen og forstå seg selv bedre. Dette er kjernen i vår wearables-strategi, sier Erik Sandsmark i Sony Mobile Norge.

SmartWatch 3 utviklet i samarbeid med Google

SmartWatch 3 er Sonys tredje generasjon smartklokke, men den første som utvikles i nært samarbeid med Google, dette for å støtte opp om Android Wear.

Android Wear organiserer brukernes informasjon og viser automatisk personlig rettede anbefalinger. Det kan for eksempel være tips basert på interesse, flyinformasjon, værforandringer eller beskjeder fra venner. Alt kan enkelt styres med stemmekommando.

SmartWatch 3 er en real oppgradering sammenliknet med SmartWatch 2. Blant annet er SmartWatch 3 utrustet med en 1,6" 320x320 TFT LCD "transflektiv" skjerm, slik at man ser bedre i sterkt sollys. Baksiden av rustfritt stål gir høyere kvalitet og komfort. SmartWatch 3 bygger også videre på Sonys markedsledende teknologi for vanntetthet (IP68).

Det 4 GB innebygde minnet gjør at klokken også kan brukes som musikkavspiller. Synk spillelisten før løperunden, koble inn ett par Bluetooth-hodetelefoner og spring i vei. SmartWatch 3 kan også måle brukerens aktiviteter gjennom en rekke sensorer, akselerometer, kompass, Gyro og GPS.

SmartWatch 3 lanseres i fargene Classic (sort) og Sport (lime). 

SmartBand Talk – for den aktive

SmartBand Talk er designet for alltid å være der, uansett aktivitet. Den 1,4" buede e-ink-skjermen er alltid på, og gir et skarpt og tydelig bilde – selv i sterkt sollys.

Med den innebygde mikrofonen og høyttalerne, kan SmartBand Talk brukes til telefonsamtaler, noe som gjør det enklere å prate i telefonen selv når begge hendene er opptatte og når telefonen er utenfor rekkevidde. Ved hjelp av stemmekommandoen kan brukeren styre telefonens funskjoner gjennom SmartBand Talk.

Båndets ulike sensorer måler brukerens aktiviteter og gir en oversikt over daglig bevegelser, uansett om det er spaserturer, løping eller klatring. Som SmartWatch 3 er også SmartBand Talk vanntett (IP68).

SmartBand Talk lanseres i sort og hvit. Flere farger på armebåndet kommer utover høsten.

Powered by Labrador CMS