Panasonic ALL-serie

Pressemelding fra Panasonic 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ekte HiFi-lyd i flere rom

Panasonic lanserer en ny europeisk produktserie med trådløse multirom-systemer kalt ALL-serien. De nye trådløse systemene SC-ALL8 og SC-ALL3, samt en Network Audio Connector - SH-ALL1C, tilbyr lyttere å dele musikk i flere rom fra flere ulike digitale kilder.

Serien har integrert AllPlay,en ny smart mediaplattform fra Qualcomm som strømmer musikk til flere rom fra flere ulike kilder.

Musikk av høy kvalitet – når som helst, hvor som helst

De nye systemene gjør det enkelt å installere en multirom-konfigurasjon basert på et eksisterende Wi-Fi-hjemmenettverk. Via en smarttelefon eller nettbrett, basert på iOS eller Android, kan musikk trådløst sendes gjennom huset via en forhåndsinstallert tjeneste for musikk, eller en internettradio.

Det nye systemet er også kompatibelt med Spotify Connect som gjør det mulig å strømme musikk fra Spotify direkte til ditt ALL-produkt, og styre den via smarttelefon eller nettbrett gjennom den vanlige Spotify-appen.

Systemet har to ulike muligheter for deling av musikk. Det er mulig å spille samme musikk i hele huset, eller ulik musikk for hver enkelt høyttaler.  

Systemet kan styres direkte fra applikasjonen til en internettradio, eller andre applikasjonsbaserte musikktjenester.

Skarp lyd og stilrent design

ALL-seriens ulike modeller har et stilrent og elegant design.

SC-ALL8 kan monteres på vegg, mens ALL3 og ALL1C begge har et todelt design. Valgfriheten mellom liggende og stående plassering gjør at enhetene kan skreddersys rommets interiør.

Lydforbedrende teknologi for perfekte toner

Panasonic ALL8 og ALL3 er begge utrustet med et bredt spekter lydforbedrende teknologier.

Grunnet den enkle tilkoblingen til Panasonic SC-ALL1C kan et eksisterende lydsystem enkelt oppgraderes for å bli en del av et multirom-system. ALL1C er utrustet med en høykvalitets 192-kHz/24-bit DAC fra Burr Brown. Alt for å sikre at de lydsignalene som sendes til høyttalersystemet er av høyeste kvalitet.

Tekniske detaljer:

SC-ALL8

SC-ALL3

SH-ALL1C

Powered by Labrador CMS