Roger Berg i Target med den nye elektriske barberhøvelen fra Remington.

KRØLLER ELLER EI

Remington lanserte en rekke nyheter på IFA. Felles for de alle er at de gjør oss vakrere.

Publisert

Remington er en stor aktør innen personlig pleie, og er kanskje mest kjent for sine hårpleieprodukter. Men de lanserte også produkter for hudpleie og hudrensing. Kategorien personlig pleie er en sterkt voksende produktgruppe, med stadig mer avanserte løsninger.

Mandelolje i krøllene

– Både rette- og krølltengene har mandelolje i belegget som er i kontakt med håret. Dette gir håret en fantastisk glans, sier Cecilia Foord i Remington.

I tillegg til vanlige rette- og krølltenger, viste de også frem en helautomatisk krølltang. Her kan kunden selv velge hvilken vei krøllene skal gå. Remington markedsføres i Norge av Target AS. Roger Berg fra Target forteller at det er en rekke nyheter på messa i år.

– Blant annet kommer en rettebørste med varme, så i tillegg til å rette hår, så vil den samtidig tørke. Da går det raskere, sier Berg.

Prisen på rettebørsten vil være rundt 900 kroner i Norge.

Cecilia Foord viser frem den helautomatiske krølltangen. Pris rundt 1.000 kroner.

Valgfri skjegglengde og fin hud

Skjeggtrimmere er populært, og Remington lanserer en elektrisk barberhøvel. Den holder en time etter fire timers lading, og skjærebladet har fem års garanti.

Både rette- og krølltengene har mandelolje i belegget som er i kontakt med håret. Dette gir håret en fantastisk glans

– Den leveres med flere kammer, slik at man kan velge mellom 1,2,4 og 6 millimeter lengde. I tillegg kan den også brukes med barberskum og vann, sier Berg.

Prisen vil ligge rundt 500 kroner. Han viser også frem en liten batteridrevet hudbørste, både til kvinner og menn. Berg påpeker at menn bør børste huden før de barberer seg, mens kvinner bruker den til å børste huden før sminken påføres. Remington lanserte samtidig en hudrenser. Dette er et nytt produkt som renser huden ved å suge opp døde hudceller. Den leveres med hundre små filter, og man bytter ut et filter etter bruk.

– Det er anbefalt å fjerne døde hudceller en gang i uka, sier Berg.  

Prisen på hudrenseren vil ligge rundt 1.500 kroner, mens hudbørsten vil ligge på 700 kroner.

Powered by Labrador CMS