Jabra BIZ 2300

Pressemelding fra Jabra 28. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nylansert og allerede tildelt Red Dot Award:

Jabra BIZ 2300 - headset for fremtidens kundeservice

Jabra har nylig lansert Jabra BIZ 2300, et headset for morgendagens kontaktsenter. Det er utviklet som følge av endringene i bransjen – og har akkurat blitt tildelt Red Dot Award.

I dag spiller kontaktsentre en stadig viktigere rolle. De er kundens første møte med virksomheten og medarbeiderne er varemerkeambassadører. Slaget om å vinne og beholde kundene utspilles ofte her. Dermed er det svært viktig at hver samtale håndteres så profesjonelt som mulig med krystallklar lyd uten bakgrunnsstøy og at ekspederingen skjer raskt via kundens foretrukne kommunikasjonskanal.

Den omfattende designprosessen av Jabra BIZ 2300 startet i Nord-Amerika. Det internasjonale designbyrået Designit og Jabras forsknings- og utviklingsteam kartla hva kundeservicemedarbeidere syntes om deres headset og hvordan de ble brukt. Det ble foretatt grundige intervjuer med medarbeiderne om deres behov, og kunnskapen ble brukt i utviklingen av Jabra BIZ 2300. Nå har headsettet akkurat blitt tildelt Red Dot Award, en av verdens mest anerkjente designpriser.

- Vi ser at medarbeiderne i kontaktsentre virkelig bidrar til å styrke varemerket, og dette kommer til å øke i fremtiden. Med Jabra BIZ 2300 har vi utviklet et headset for varemerkeambassadører. Det har lydkvalitet i verdensklasse, er holdbart og veldig komfortabelt, sier Holger Reisinger, internasjonal markedsdirektør i Jabra.

Med opp til 50 prosent bedre støyreduksjon, 20 prosent lavere vekt, kevlar-forsterkede ledninger og støtte for masseutrulling er Jabra BIZ 2300 ledende på alle viktige parametere.

Jabra BIZ 2300 har:

Høyttalere som er optimert for reduksjon av bakgrunnsstøy

Mikrofon med støydemping i verdensklasse

Masseutrulling i alle IT-systemer, enkel installasjon og oppdatering

360-graders roterende mikrofonarm som gjør at man kan tilpasse mikrofonens posisjon uten å ødelegge den

Priser

Jabra BIZ 2300 har en anbefalt utsalgspris på kroner 1300 eks. mva og er i salg.

Powered by Labrador CMS