Jabra Noise Guide

Pressemelding fra Jabra 6. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jabra lanserer støyguide for arbeidsplassen

Jabra Noise Guide viser lydnivået på arbeidsplassen og øker bevisstheten om hvordan støy påvirker arbeidet.

Mange arbeidsplasser er innrettet med åpne kontorlandskap som skal forbedre kommunikasjonen og samarbeidet mellom ansatte. Baksiden av medaljen er at åpne kontorlandskap ofte er preget av høyt støynivå. 

Ifølge Jabras egne undersøkelser mener hele 70 prosent av oss å bli forstyrret av støy på jobb. Med Jabra Noise Guide kan virksomheter identifisere spesielt støyfulle områder, iverksette tiltak og oppmuntre til redusert støynivå for å forbedre produktiviteten.

Jabra Noise Guide er produsert i samarbeid med SoundEar. Den viser rødt, gult eller grønt avhengig av støynivået og lagrer samtidig dataene. Disse dataene kan lastes ned og analyseres for å identifisere lydmønsteret i kontormiljøet slik at virksomheten kan skape bedre løsninger.

Enheten har også en indikator for gjennomsnittlig støynivå, og støyfølsomheten kan justeres basert på arbeidsplassens størrelse og naturlige lydnivå. Den kan plasseres på skrivebordet eller i et skilleveggfeste. Mer om Jabra Noice Guide her.

Jabra Noise Guide har en anbefalt utsalgspris på EUR 599 eks. mva.

Bord/skilleveggfeste kan kjøpes separat for EUR 59 eks. mva.

Powered by Labrador CMS