Jabra SPEAK 810

Pressemelding fra Jabra 1.oktoer 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jabra SPEAK 810 fjerner støy og forstyrrelser i telefonmøtet

Jabra SPEAK 810, ny storebror i den suksessrike Jabra SPEAK-serien, byr på innovativ mikrofonteknologi og krystallklar lyd for en bedre og mer effektiv møteopplevelse. Nyskapningen ZoomTalk™ retter enhetens fire mikrofoner etter møtedeltakernes stemmer og fjerner bakgrunnsstøy.

 Ett av tre telefonmøter forsinkes eller forstyrres på grunn av tekniske problemer eller dårlig lyd. Det viser en skandinavisk undersøkelse som Jabra har foretatt. Jabras SPEAK-serie har nylig passert én million solgte enheter, og nå lanseres storebroren i serien for å øke samarbeidet og produktiviteten i møter ytterligere.

- Jabra SPEAK-seriens suksess viser behovet for brukervennlige høyttalertelefoner med kvalitetslyd. Med Jabra SPEAK 810 i møtelokalet unngår virksomheten forstyrrelser i telefonmøter og at medarbeidernes dyrbare tid går tapt, sier Bjørn Ekner, Sr. Director Global Product Marketing i Jabra.

Jabra SPEAK 410 og 510 er utviklet for mindre møter med to til fire deltakere, mens Jabra SPEAK 810 er designet spesielt for å skape bedre møteopplevelser for opptil 15 deltakere.

Enkelt oppsett

Jabra SPEAK 810 er basert på mange års produktutvikling med fokus på brukervennlighet og kompabilitet. Jabra SPEAK 810 er Plug & Play og kan tilkobles via USB, Bluetooth, NFC samt en 3,5 mm jack-inngang. Dermed står ikke lenger tilkoblingsmuligheter og tekniske problemer i veien for gode møteopplevelser.

Jabra SPEAK 810 krever i motsetning til komplekse konferanseløsninger ikke en dedikert IP-adresse eller fast telefonlinje. Den fungerer på tvers av virksomhetens kommunikasjonsplattformer. Det gir medarbeiderne større frihet til å avholde møter når og hvor de vil. 

Dårlig lyd ødelegger gode møter

Jabra SPEAK 810 byr på markedets beste lydkvalitet. Enheten er utstyrt med kraftige høyttalere for at ingen skal gå glipp av noe i samtalen. Her trekker Jabra på deres mangeårige erfaring innen audioutstyr til kontoret, hvor høyttalerne leverer kraftfull lyd til alle møtedeltakere.

I tillegg er Jabra SPEAK 810 utstyrt med nyskapningen ZoomTalk™, en intelligent, retningsbestemt mikrofonteknologi med rekkevidde på opptil fem meter. ZoomTalk™ retter enhetens fire mikrofoner etter møtedeltakernes stemmer og fjerner bakgrunnsstøy med digital lydbehandling. Dermed blir det slutt på forstyrrende bakgrunnsstøy, som ekko i lokalet, dører som lukkes, papir som rasler og stoler som knirker.

- Målet er å gi virksomhetens medarbeidere større frihet, bedre samarbeidsmuligheter og større produktivitet. Det har vi oppnådd med Jabra SPEAK 810 gjennom nyskapende teknologi som ZoomTalk™, markedsledende lydkvalitet, mange tilkoblingsmuligheter og enkelt oppsett. Virksomheten sparer tid og penger gjennom effektive møter og en brukervennlig løsning, avslutter Bjørn Ekner.

Nøkkelfunksjoner

•       Utviklet for møter med opptil 15 personer i lokaler opptil 100 kvm

•       ZoomTalk™ sikrer at alle i lokalet blir hørt

•       USB-tilkobling, Bluetooth, herunder Quick Connectivity med Android (NFC) samt iOS / OSX (MFI)

•       USB-utgang for ladning av mobiler og nettbrett

•       Bluetooth USB-dongle til PC er tilgjengelig som ekstrautstyr

Om undersøkelsen

Lindbergh International har i samarbeid med Jabra spurt 449 kontormedarbeidere i Norge, Danmark og Sverige om en rekke emner i forhold til deres arbeidsplass og produktivitet, inklusiv hvordan de kommuniserer og samarbeider. Undersøkelsen er fra mai 2015.

Pris og tilgjengelighet

Jabra SPEAK 810 har en veiledende utsalgspris på EUR 599 (ca. NOK 6.000 eks. mva.) og er tilgjengelig 1. oktober 2015.

Powered by Labrador CMS