Jordan –Powered by Wilfa

Pressemelding fra Jordan 4. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Markedsleder utfordrer Procter & Gamble

- lanserer elektrisk tannbørste med Soft Clean™ teknologi og ekstrem batterikapasitet

Jordan som er markedsleder på tannbørster i Norge har sammen med Wilfa, Norges største leverandør av småelektriske produkter, utviklet «årets hit» blant elektriske tannbørster.» Jordan –Powered by Wilfa» er en serie av elektriske tannbørster med børstehoder tilpasset tennenes størrelse og meget god batteriteknologi.  Her er det benyttet en teknologi kalt SoftClean™ som er helt eksepsjonell til tann – for –tann rengjøring og denne elektriske tannbørsten har allerede vunnet den internasjonale designprisen reddot design award.

- «Alle variantene i serien har små børstehoder, dette fordi et lite børstehode har større forutsetning for å nå alle tannflater», sier tannpleier Renate Derås i Lilleborg. 

Jordan Clean-serien er en ny generasjon elek¬triske tannbørster med løsninger som sikrer god munnhygiene ved hjelp av SoftClean™-teknologi. Designet er inspirert av skandinavisk enkelhet og brukervennlighet og kombinerer den elektriske tannbørstens effektive rengjøringsevne med den manuelle tannbørstens enkle bruk.

Serien kommer med fire modeller og disse kan brukes med tre forskjellige børstehoder som er tilpasset ulike behov.

SoftClean™  teknologi

SoftClean™-teknologien benytter en unik kombinasjon av effektive buster og et mindre hode som sikrer en svært grundig og skånsom rengjøring. Hvert hode er inndelt i tre rengjøringssoner med hver sine spesialfunksjoner.

Ekstrem batterikapasitet

Med Jordan Clean-serien har man fokusert på å strekke batterikapasiteten til det ytterste. Jordan Clean Fresh, Jordan Clean Premium og Jordan Clean Premium+ er derfor blitt utstyrt med lithium-batteri som gir en måneds brukstid (gjelder ikke Jordan Clean som er utstyrt med nikkel-metallhydridbatteri som gir ca. 2 ukers brukstid).

Smart lading                                                                                                                                     Tannbørstene kommer med en smart og stilren lader med  avtakbar USB- ledning, som gjør at ledningen enkelt kan fjernes etter opplading. Med dette slipper man ledningskluss på badet, og man kan la tannbørsten stå fremme på baderommet, akkurat som en manuell tannbørste. USB-ledningen gjør også at tannbørstene kan lades via Laptop, med IPhone-lader eller andre lignende enheter.

3 børstehoder

Jordan har med sin årelange erfaring lagt vekt på å bringe din daglige tannpleie så nær det optimale som mulig. Børstehodet er ovalformet og delt inn i tre spesialiserte rengjøringssoner, med en størrelse som passer perfekt til tennene og gjør det mulig å komme til mellom tennene og fjerne plakk i disse trange områdene.  Enten du ønsker en whitening effekt, et børstehode tilpasset skånsom rengjøring eller en normal variant. Børstehodet har dessuten en spisset bust som er dokumentert bedre enn rund bust, den gjør det enklere å komme til rundt hele tannen og det viser seg også at den er mildere mot tannkjøttet.

Det er utviklet tre ulike børstehoder som åpner for muligheten til å velge en tannpleie tilpasset akkurat ditt behov:

SoftClean™Clean

Børstehode med SoftClean™ teknologi som rengjør på en skånsom måte.

SoftClean™ Whitening

Børstehode med Jordans WhiteTech™ bust i senter, som svært effektivt fjerner plakk og flekker på tannemaljen. For økt effekt med denne børsten kan man med fordel bruke høyeste hastighet på tannbørsten.  

SoftClean™ Sensitive

Svært effektiv bust som rengjør på en mild måte.  De koniske SoftClean™ bustene er myke samtidig som de er spenstige og tynne. Tuppene kommer til og får rengjort i de trangeste mellomrommene (som under tannkjøttranden). For mildest rengjøring med denne børsten kan man med fordel bruke laveste hastighet på tannbørsten. 

Det stilrene designet uten for mange kanter gjør det enklere å holde både tannbørste og ladebase ren for tannkrem og smuss.  

Selges i elektrobutikker over hele landet.

Priser fra kr 499,-

Powered by Labrador CMS