Kjaerullf1 Maximum XO-30 S

Pressemelding fra Kjaerullf1 2. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kjaerulff1 Digital lanserer en ny satellittmottaker i god tid før den store analoge nedslukkingen på Astra.

De analoge kanalene slukkes på Astra satellitten mandag 30 april, og for framtiden vil det kun være digitale sendinger tilgjengelig. Dette gir plass til en rekke nye kanaler, og kanskje framfor alt mange nye HD-kanaler. For å kunne ta imot disse nye kanalene trenger man en digital DBV-S mottaker, slik som Maximum XO-30 S.

Maximum XO-30 S er det perfekte valget for den som ønsker en brukervennlig mottaker, som er lett å plassere  takket være sine små fysiske mål. Den kan koples til både nye flatskjermer med HDMI og gamle TV-apparater med scartkobling. USB inngangen på fronten gir deg mulighet til å kople til en USB minnepenn eller en ekstern harddisk. Det tilkoplede minnet kan også brukes for å pause eller spille inn TV program. I tillegg kan mottakeren spille musikk og bilder som finnes på minnepennen eller harddisken. I tillegg til dette har Maximum XO-30 S støtte for SAT-CR (One Cable Solution) tekst-TV og 7 dagers Elektronisk Program Guide (EPG)

I Maximum XO-30 S sitt menyspråksystem kan man velge de fleste av de europeiske språk (se hele listen på www.kjaerulff1.com).

Strømforbruket i standby er max 1W, og i drift max 6W (uten tilkoplet USB/harddisk)

Maximum XO-30 S finnes i de fleste velsorterte radio/TV butikker.

Powered by Labrador CMS