På Prolight+Sound 2018 viste Yamaha PM-mikseren Rivage PM10. Foto: Stian Sønsteng

MUSIKMESSE OG PROLIGHT+SOUND AVLYST

Musikmesse og Prolight+Sound i Frankfurt er avlyst. Først ble messene utsatt, men i dag kom meldingen om at de ikke blir noe av.

Publisert

Messene avlyses som en konsekvens av forbudet fra delstaten Hessen, der Frankfurt ligger, om arrangement som samler mer enn tusen personer.

Som vi skrev den 4. mars, var planen å utsette messene. Ny dato ble satt for Prolight+Sound, mens det ennå ikke var blitt satt ny dato for Musikmesse.

Situasjonen er nå den samme. Prolight+Sound 2021 vil arrangeres 13. til 16. april 2021, mens man fra Musikmesses side sier man vil komme tilbake til datoen for 2021.

Selv om Musikmesse skulle utsettes, var planen å likevel arrangere de tilknyttede arrangementene Musikmesse Plaza (3. og 4. april) samt Musikmesse Festival (31. mars til 4. april) som planlagt. Nå er også disse avlyst.

Følg med på elektronikkbransjen.no/kalender, og tips oss gjerne hvis vi mangler arrangement eller endringer på grunn av koronaviruset.

elektronikkbransjen.no/korona har vi samlet alle saker om hvordan spredningen av koronaviruset (Covid-19) påvirker bransjen.

Powered by Labrador CMS