LG F70

Pressemelding fra LG Electronics 25. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NYE F70 ER ET FRISKT TILSKUDD TIL LGs F-SERIE PRISVENNLIGE 4G-MOBILER

- 4G-mobiltelefonen LG F70 er den perfekte kombinasjonen av stor skjerm og kraftig batteri til konkurransedyktig pris.

LG Electronics vil under årets Mobile World Congress, presentere den nye 4G-mobiltelefonen LG F70, det nyeste tilskuddet i en serie smarttelefoner i mellomklassen. LG F70 er oppfølgeren til den populære 4G-modellen LG Optimus F5 fra 2013, men kommer med en større skjerm, bedre batteri og en rekke smarte nye funksjoner som gjør den både enkel og morsom å bruke.

- I 2013 lanserte vi LG Optimus F5, vår første 4G smarttelefon til en folkelig pris. Nå er vi svært glade for å kunne presentere LG F70 som en verdig etterfølger i F-serien, sier Susanne Persson, nordisk produktspesialist for Mobile Communications i LG Electronics.

Med en stor 4,5-tommers skjerm, Android KitKat og et ordentlig kraftig batteri, kan du få stor glede av 4G-tilkoblingen og bruke telefonenlengrer uten å måtte lade den, sier hun.

LG F70 er den perfekte telefonen for brukere som ønsker en slank og stilig smarttelefon med 4G og stor skjerm, men som ikke har behov for å kjøpe de dyreste modellene på markedet. Med et kamera på fem megapiksler og en stor skjerm på 4,5 tommer, er den perfekt til å ta bilder, se på bildene, streame innhold eller surfe via raske 4G-nettverk. Modellen har også et kraftig batteri på 2440mAh, som gjør det mulig å bruke telefonen i lang tid, om du ringer mye, surfer via 4G eller ser på filmer.

Enklere og mer moro med smarte funksjoner

LG F70 er utstyrt med LGs nye KnockCode, hvor knockon-konseptet er videreutviklet fra LG G2, G Pad og G Flex. Med KnockCode kan brukeren både vekke telefonen fra dvale og låse opp telefonen samtidig ved å tappe på fire forskjellige steder på skjermen. Brukerne velger selv om de ønsker å bruke KnockOn eller KnockCode. Selvfølgelig har LG F70 alle de andre populære funksjonene for 2014 som Guestmode, QMemo, QuickRemote og Plug & Pop. Med Guestmode, kan du sette opp to forskjellige grafiske låsemønstre for telefonen. Det ene mønstret låser opp telefonen helt, mens det andre mønsteret kun gir begrenset tilgang. Du kan for eksempel la barna leke med mobiltelefonen uten risiko for at de surfer på upassende sider, eller la noen låne telefonen for å ringe, uten at de kan lese dine SMS eller e-poster.

Tilpasset grensesnitt for nye smarttelefon-brukere

LG F70 har også blitt utstyrt med et alternativt, tilpasset grensesnitt som gjør det enkelt for nye smarttelefon-brukere å administrere telefonen. Overgangen til smarttelefonen blir enklere å håndtere når den er utformet på en måte som mobilbrukere er kjent med fra eldre telefoner. Selvfølgelig kan brukerne velge mellom det moderne smarttelefon-grensesnittet og et enklere mobiltelefon-grensesnitt.

Samtidig som nedlastinger går mye raskere, spesielt med 4G LTE, øker behovet for plass til bilder, videoer og annet på telefonen. LG F70 kommer med 4 GB internminne som enkelt kan utvides med ytterligere 32 GB, via et Micro SD-kort som kjøpes separat.

Pris og tilgjengelighet

LG F70 vil være tilgjengelig i andre kvartal av 2014. Pris og eksakt tilgjengelighet blir annonsert nærmere lanseringen. *

Tekniske spesifikasjoner*:

· Prosessor: 1.2GHz Quad Core

· Nettverk: HSPA+ 42Mbps (900/1900/2100), Cat.4 LTE (800/1800/2600)

· Bildeskjerm: 4,5-tommer IPS WVGA (800 x 480)

· Kamera: 5.0MP AF med LED-blixt (+ framåtriktad VGA-kamera)

· Minne: 4GB eMMC (plus Micro SD upp till 32GB)/1GB RAM

· Trådløst nett: A-GPS, Wi-Fi. Bluetooth 4.0, USB 2.0 High Speed, NFC, DLNA

· Batteri: 2440mAh

· Operativsystem: Android 4.4 KitKat

· Farge: hvit eller svart

* Spesifikasjoner, egenskaper og tilgjengelighet kan bli endret i forbindelse med lanseringen.

Powered by Labrador CMS