LG Knock Code

Pressemelding fra LG Electronics 24. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TAPP TAPP! VEKK DIN LG-MOBIL MED SMARTE KNOCKON OG KNOCK CODE

LGs KnockOn-funksjon, som gjør det mulig å slå av eller på skjermen med å tappe på den to ganger, er godt mottatt av brukere over hele verden siden lanseringen i forbindelse med LG G2. Nå bygger LG videre på konseptet og presenterer nye Knock Code.

Det skal være enkelt og morsomt å bruke en smarttelefon fra LG. Dette er filosofien som ligger til grunn for en rekke smarte funksjoner som er å finne i for eksempel LG G2 og LG G Flex. En av disse funksjonene er KnockOn, som gjør det mulig å slå av og på skjermen ved å tappe på den to ganger.

- Den populære KnockOn funksjonen er et eksempel på hvordan LG har fokusert på å innføre funksjoner som forenkler hverdagen, sier Susanne Persson, nordisk produktspesialist for mobiler i LG Electronics.

Derfor gjør vi det til en standardfunksjon på alle smarttelefoner i 2014, og oppdaterer også fjorårets L-serie med KnockOn. Vi ønsker også å utvide Knock-konseptet med den nye funksjonen Knock Code, som ikke bare vekker skjermen, men også låser mobilen, sier hun.

Smart og enkel måte å låse opp med fire trykk på skjermen

Med den nye Knock Code-funksjonen, får brukerne et enkelt og smart alternativ for å låse opp telefonen. I stedet for å bruke KnockOn for deretter å logge inn med en PIN-kode, sveipe over skjermen eller tegne sitt eget grafiske låsemønster, holder det med å tappe to til åtte ganger i ett selvvalgt mønster på skjermen, og på den måten både vekke og låse opp telefonen samtidig.

LGs avanserte algoritme og maskinvare gjør det mulig å tappe kodelåsen hvor som helst på skjermen, enten den er på eller slukket. Koden består av å tappe to til åtte ganger i et rutemønster med fire ruter, noe som gir 86 367 forskjellige kombinasjoner. Brukeren kan selvsagt velge å bruke en av de andre skjermlåsene, og som tidligere bruke KnockOn til å slå av og på skjermen ved å tappe på den to ganger.

Knock Code vil bli inkludert som standard i samtlige nye LG smarttelefoner i løpet av 2014, inkludert LG G2 Mini, F70 og L III serien. Utover å inkludere Knock Code i alle de nye modellene, planlegger LG også å oppdatere enkelte tidligere modeller med Knock Code via programvareoppdateringer, inkludert LG G2 og LG G Flex. *

Mer informasjon om nyhetene fra LG blir presentert på Mobile World Congress 2014, og blir lagt tilgjengelig på: www.lgnewsroom.com/mwc2014.

* Spesifikasjoner, egenskaper og tilgjengelighet kan bli endret i forbindelse med lanseringen.

Powered by Labrador CMS