LG Optimus L Series II

Pressemelding fra LG 2.februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

OPTIMUS L SERIES II – NESTE GENERASJON I LGs POPULÆRE DESIGNMOBILSERIE

LG fortsetter å videreutvikle selskapets populære smartphones-utvalg, og introduserer under Mobile World Congress oppfølgeren til den populære Optimus L-serien. LG Optimus L Series II er utviklet med utgangspunkt i de tidligere modellene, som solgte mer enn ti millioner eksemplarer på verdensbasis i løpet av de ti første salgsmånedene. De nye Optimus L Series II-modellene har et rent design og leveres med en rekke nye funksjoner.

Den smakfulle utformingen av den første L-serien er tatt et skritt videre med Optimus L Series II - en fleksibel formfaktor, laserskåret disposisjon, glinsende bakside og smart LED-belysning rundt hjem-knappen. Innledningsvis lanseres de tre modellene LG Optimus L7II, Optimus L5II og Optimus L3II i Optimus L-Series II.

- LG har sterke tradisjoner innen industridesign og det beviser vi enda en gang med Optimus L Series II. Gjennom å bygge på L-seriens sofistikerte design og innføre ytterligere premium-funksjoner, forventer vi at oppfølgeren blir like populær, sier Christopher Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communications i LG Electronics.

Brukeren er alltid i fokus

Brukeropplevelsen er høyeste prioritet for LG og dette gjelder også Optimus L Series II. L Series II gir et utvidet sett av brukervennlige funksjoner som er unike for smarttelefoner fra LG. Eksempel på disse funksjonene er QuickMemo, Quickbutton og Safety Care. Med Quick Memo kan brukerne enkelt lage skjermbilder og dele håndskrevne notater, mens Quickbutton gjør det mulig å tilpasse en knapp som snarvei for valgfrie apper som kamera, nettleser, musikkspiller eller Quick Memo. Safety Care gir tre alternativer - Emergency Call Forwarding, Phone Non-Usage Notice og My Loaction Notice - som kan konfigureres til å kontakte en ønsket kontaktperson i en nødsituasjon. I tillegg er modellene i den nye serien blant annet utstyrt med en høyoppløselig IPS skjerm og et batteri med ekstra stor kapasitet.

Pris og tilgjengelighet

Optimus L7II, Optimus L5II og Optimus L3II forventes å være tilgjengelig i Norge i løpet av andre kvartal 2013 i fargene hvit og svart. Priser vil bli annonsert nærmere lanseringstidspunktet.

Optimus L7II spesifikasjoner:

·  Chipset: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)

·  Minne:  4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD

·  Bildeskjerm: 4.3” WVGA IPS

·  Kamera: Bakre 8.0MP med LED-blits / fremre VGA

·  OS: Android 4.1 Jelly Bean

·  Batteri: 2,160mAh

·  Dimensjon: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm

Optimus L5II spesifikasjoner:

·  Chipset: 1GHz (Media Tek MT6575M)

·  Minne: 4GB eMMC / 512MB RAM / Micro SD

·  Bildeskjerm: 4”WVGA IPS

·  Kamera: Bakre 5.0MP med LED-blits

·  OS: Android 4.1 Jelly Bean

·  Batteri: 1,700 mAh

·  Dimensjon: 117,5 x 62,2 x 9,2 mm

Optimus L3II spesifikasjoner:

·  Chipset: 1GHz (Qualcomm MSM7225A)

·  Minne: 4GB eMMC / 512MB RAM / Micro SD

·  Bildeskjerm: 3.2” QVGA IPS

·  Kamera: Bakre 3.0MP

·  OS: Android 4.1 Jelly Bean

·  Batteri: 1,540mAh

·  Dimensjon: 101,6 x 61,1 x 11,9 mm

Powered by Labrador CMS