LG G Flex2

Pressemelding fra LG Electronics 20. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Eksklusive LG G Flex2 tør å være annerledes

LG G Flex2 var en av de store snakkisene når den hadde lanseringspremiere under Consumer Electronics Show i Las Vegas i januar, og nå er den snart på vei til Norge. Den unike smartmobilen blir tilgjengelig i et begrenset opplag i slutten av april. G Flex2 skiller seg ut fra mengden både når det gjelder design og maskinvare. Med sitt buede ytre og selvhelbredende ripesystem, og en fantastisk 5,5-tommer Full HD P-OLED-skjerm, avansert 13MP-kamera og siste generasjons åttekjerners mobilprosessor.

– G Flex2 kommer med fantastisk maskinvare og et elegant, gjennomtenkt og unikt design. Det er en svært eksklusiv telefon for brukere som tør å være annerledes, og ettersom den bare kommer ut i en begrenset opplag i Norge så kommer de som kjøper den garantert å skille seg ut fra mengden, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for mobiltelefoner i LG Electronics.

Ergonomisk design som følger ansiktets form og fingrenes bevegelser                                

Den ergonomisk buede formen til LG G Flex2 gjør at telefonen følger ansiktets konturer når du er i en samtale, samtidig som den ligger godt i hånden når du tekster eller surfer. Designet gjør det både enklere å scrolle og skrive, ettersom den buede formen gjør det enklere å nå hele skjermen. I tillegg reduserer den buede skjermen refleksjoner fra solen og andre lyskilder, så skjermen blir mer lesbar.

Tøffere skjerm og selvhelbredende bakdeksel som minimerer riper En av finessene på den første G Flex-modellen som fikk mye oppmerksomhet, i tillegg til den buede formen, var den tynne filmen på bakdekselet som automatisk glatter ut mindre riper. I G Flex2 har det innovative materialet blitt videreutviklet, noe som gjør at overflateriper som oppstår ved normal bruk glattes ut opptil 60 ganger raskere enn hos forgjengeren. Skjermen i G Flex2 er også mer holdbar enn andre smarttelefoner. Blant annet på grunn av den buede formen som reduserer risikoen for riper, men også takket være at LG har utviklet en ny type av kjemisk behandling av glass som gjør skjermen omkring 20 prosent mer motstandsdyktig mot riper og sprekker.

Maskinvare i toppklasse                                                                                               

Sammenlignet med forgjengeren har G Flex2 blitt både mindre og lettere, og har blitt utstyrt med en mer høyoppløst skjerm. Den 5,5-tommers P-OLED skjermen har full HD-oppløsning, noe som gir eksepsjonell bildekvalitet og en høy pikseltetthet. P-OLED-skjermen gir også G Flex2 en fargegjengivelse, kontrast og svartnivå som kan sammenlignes med LG sine beste OLED TV-modeller. G Flex2 er også en av markedets første smarttelefoner med Qualcomms åttekjerners Snapdragon 810-prosessor, som gir fantastisk ytelse til å kunne kjøre alle typer medieavspillinger og bruke ulike applikasjoner uten irriterende forsinkelser.

En nyhet som kommer til å glede de som bruker smarttelefonen til å ta bilder, er det forbedrede kameraet på 13 MP med laserautofokus og optisk bildestabilisering (OIS) som gjør det enkelt å ta skarpe bilder, selv under vanskelige forhold.

Pris og tilgjengelighet                                                                                                                    

LG G Flex2 lanseres i et begrenset opplag i Norge i slutten av april, til en veiledende pris på    5795,-.

Tekniske spesifikasjoner:

Powered by Labrador CMS