LG G2 Mini

Pressemelding fra LG Electronics 16. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG G2 MINI LANSERES I NORGE – FØRSTE MOBIL MED DEN NYE SKJERMFUNKSJONEN KNOCK CODE

- Med stilrent design, Rear Key og smarte brukerfunksjoner, tilbyr LG premiumfølelsen i en kompakt mobil i mellomprisklasse i den prisbelønte G-serien.

Nå lanseres LG G2 Mini på det nordiske markedet. G2 Mini ble presentert for første gang på Mobile World Congress i Barcelona i februar og er den første kompakte modellen i LGs G-serie av premium-smarttelefoner. G2 Mini er utstyrt med samme rene design og gjennomtenkte brukerfunksjoner som den prisbelønte LG G2, men kommer i et mindre format og til en lavere pris som tar G-serien til et bredere publikum.

G2 Mini har, som de andre modellene i G-serien, LGs smarte Rear Key. Uten noen fysiske knapper på sidene kan LG la skjermen gå helt ut til kantene, noe som gir en stor skjermutnyttelse i ett kompakt format. Med en 4,7 tommer IPS-skjerm, et utskiftbart batteri på hele 2 440 mAh, en firekjerners prosessor og Android 4.4 KitKat, tilbyr G2 Mini en fantastisk multimediaopplevelse. Modellen er ideell for forbrukere som ønsker å oppdatere sin smarttelefon med en kompakt, minimalistisk, men likevel kraftig mobil i mellomprisklassen.

-Med G2 Mini, gjør vi det mulig for flere å oppleve fordelene med vår populære G-serie, gjennom mindre størrelse og til lavere pris, sier Susanne Persson, nordisk produktspesialist på Mobile Communications i LG Electronics.

Her finnes våre smarte og gjennomtenkte brukerfunksjoner som Knock Code, Quick Memo og Guest Mode. Dessuten har vi klart å pakke en 4,7-tommers stor skjerm på en minimal overflate, noe som gir følelsen av en liten mobil når du holder den i hånden, men opplevelsen fra en stor skjerm når du bruker den til for eksempel multimedia, sosiale medier eller mobilspill.

Først ut i Norden med Knock Kode

En av de mange smarte funksjoner i G2 mini er den nye skjermlåsfunksjonen Knock Code som gjør det mulig på en enkel og sikker måte å vekke skjermen fra dvalemodus til opplåst bruksmodus. Knock Code innebærer at brukeren i stedet for å bruke for eksempel pin-kode eller grafisk mønster, tapper hvor som helst på skjermen med et personlig knock-mønster som brukeren selv har stilt inn. Knock Code kan bestå av mellom to og åtte tapp, noe som gir mer enn 86.000 mulige kombinasjoner. Se mer om hvordan Knock Code fungerer i denne videoen: http://goo.gl/8S9Efm.

Tilgjengelighet

LG G2 Mini finnes tilgjengelig fra og med nå i fargene svart og hvit, og har en veiledende pris på ca. 2 490 kr.

Tekniske spesifikasjoner

· Prosessor: Snapdragon 400, 1,2 GHz Qualcomm Quad-Core

· Skjerm: 4,7-tommer qHD IPS (960 x 540)

· Minne: 8GB eMMC / 1GB RAM / plass til SD-kort på opp til 32GB

· Kamera: Bak 8.0MP / front 1.3MP

· Batteri: 2 440mAh (utskiftbart)

· Operativsystem: Android 4.4 KitKat

· Størrelse: 129,6 x 66,0 x 9,8mm

· Vekt: 121g

· Nettverk: 4G LTE Cat. 4, HSPA+ 21Mbps

· Tilkobling: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC

· Farger: Svart, hvit

· Øvrig: Knock Code, KnockOn, Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, tynne skjermrammer, Quick Window-skjermbeskytter med mer. 

Powered by Labrador CMS