LG G2

Pressemelding fra LG 7. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG G2 INTRODUSERER EN NY RETNING INNEN SMARTTELEFON-DESIGN

LG Electronics (LG) har i dag avduket sitt nye flaggskip innen smarttelefoner, LG G2. Dette er den første smarttelefonen som introduseres i LGs nye G-serie av premium enheter. Nesten 700 gjester fra mer enn 30 land møtes i anerkjente Frederick P. Rose Hall, «Home of Jazz» i Lincoln Center i New York, for den globale introduksjonen av smarttelefonen.

LG G2 er et godt eksempel på LGs målsetting om å tilføre mer brukerorientert innovasjon. Basert på LGs forskning rundt livsstil og adferd, gir smarttelefonen brukerne flere fordeler i hverdagen, som ergonomisk design, praktiske funksjoner og intuitiv brukervennlighet.

– Vår definisjon av innovasjon, er i dag teknologi som virkelig vil samsvare med kundenes ønsker, sier Dr. Jong-seok Park, president og CEO i LG Electronics Mobile Communications Company, som ønsket gjestene velkommen til evenementet.

– Vi har alltid lyttet til og lært av kundene i jakten på innovasjon. Vi brakte disse erfaringene til nye høyder da vi utviklet LG G2, den mest spennende og ambisiøse telefonen i vårt selskaps historie, sier han.

Et nytt perspektiv innen design av smarttelefonerLG G2 bringer alt sammen i én telefon med et komfortabelt, funksjonelt, hendig og vakkert design. LG G2 medfører et paradigmeskifte innen design av smarttelefoner gjennom å plassere alle knapper på enhetens bakside, noe som gjør dette til den første smarttelefonen uten knapper på sidene av enheten. Konseptet «Rear Key», baksde-knapper, kom gjennom å studere brukere som erfarte at desto større telefonen ble, desto større ble problemene med å betjene sideknapper. Ved å flytte hovedknappene til baksiden av smarttelefonen, får brukerne mer kontroll siden dette er stedet hvor brukeres pekefinger naturlig er plassert. Forskere fant også ut at man ved å flytte knappene, også får færre avbrutte anrop ved justering av volumet under en samtale.

Ved å presse lenge på volumknappene på smarttelefonens bakside, aktiviseres QuickMemoTM og kameraet, noe som enda enklere enn før tilgjengeliggjør notering og selvportretter. Dersom LG G2 ligger på en flate med skjermen vendt oppover, er det ikke nødvendig å løfte telefonen for å trykke på strømknappen på baksiden. Med KnockON, skrur LG G2 seg på ved kun å «tappe» to ganger på skjermen.

Kant-til-kant skjerm og best i klassen batterikapasitetLG hever listen ved å utstyre LG G2 med en 5,2-tommer full-HD-skjerm, den største skjermen designet for enhånds-betjening i dagens populære kategori med en bredde på 2,7 tommer. I tillegg til den store visuelle opplevelsen, inkluderer smarttelefonen den innovative Dual Routing-teknologien som reduserer telefonens kant til kun 2,65 mm. Med telefonens IPS-teknologi, kan LG G2 tilby uovertruffen grafikk, presise farger og klare bilder uten forstyrrelser.

I tillegg tar LG G2 i bruk et eget grafikkminne (GRAM) for enda mer effektiv batteriutnyttelse. GRAM reduserer skjermens strømforbruk med opp til 26 prosent ved visning av et statisk bilde og øker den totale brukstiden med rundt 10 prosent. Med et generøst 3.000mAh-batteri som er formet for å få maksimalt ut av den innvendige plassen, er LG G2 mer enn klar for en full dags arbeid.

Optisk bildestabilisering og høy oppløsning for flotte bilderLG G2 er utstyrt med teknologi for optisk bildestabilisering (OIS) for å motvirke uskarpe bilder. Dette resulterer i klarere og skarpere bilder selv i bevegelse eller i svakt lys. De fleste smarttelefoner med kamera utstyrt med OIS, leveres med en oppløsning på 4-8 megapiksler. G2 er unik siden den leveres med en 13 megapiksel bildebrikke og optisk bildestabilisering i et slankt design, uten en utstående linse. Med funksjoner som super oppløsning og multipunkt autofokus, holdes alt i fokus helt likt et tradisjonelt digitalkamera.

Studiokvalitet Hi-Fi-lydI de senere år har det vært en økt forespørsel fra forbrukerne etter overlegen lyd i smarttelefoner ettersom bruken av høykvalitets multimedieinnhold øker. Smarttelefoner er navet i alle slags underholdningstilbud – TV-programmer, filmer og spill – og forbrukerne forventer at lyden skal være like bra som bildet. LG G2 er den første smarttelefonen på markedet som håndterer lyd i 24-bit/192 kHz Hi-Fi-avspilling, og som leverer lyd i studiokvalitet, langt bedre enn CD-kvalitet. Nå kan brukere høre lyd med et realismenivå som tidligere ikke var mulig med en smarttelefon.

Praktisk styring i hverdagsbrukForskning viser at de mest brukte smarttelefon-funksjonene er de aller enkleste, og som de fleste brukerne ofte tar for gitt: SMS, sosiale medier, navigasjon og selvsagt å ringe. LG G2 kommer med et antall brukerfunksjoner (UX) som gir praktisk verdi ved å fokusere på en smarttelefons mest populære bruksområder:

Uovertruffen ytelse med neste generasjons 4G LG G2 har mobilindustriens mest avanserte brikkesett, Qualcomm® Snapdragon™ 800-prosessor og redefinerer smarttelefonopplevelsen gjennom slående ytelse, rik grafikk og enestående batterieffektivitet. Gjennom et langsiktig partnerskap med Qualcomm, er LG i stand til perfekt å integrere chipsettet med øvrig maskinvare for å tilby en kraftig og samtidig stabil ytelse.

I etterkant av den globale lanseringen i New York den 7. august, vil LG G2 i løpet av de neste åtte ukene tilbys mer enn 130 operatører. Først ut er Sør-Korea etterfulgt av Nord-Amerika, Europa og andre nøkkelmarkeder. Pris og spesifikke datoer for de nordiske markedene vil bli kunngjort nærmere leveringsdatoene.

Nøkkelspesifikasjoner:

Powered by Labrador CMS