LG G3

Pressemelding fra LG 3. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG lanserer G3 i Norge – Neste nivå innen smarttelefoner er her

– LG G3 bygger videre på den anerkjente G-serien under mottoet "Enkelt er det nye smarte". Den nye toppmodellen er tilgjengelig i norske butikker fra slutten av juni.

Etter den kritikerroste globale lanseringen av LG G3 er det endelig tid for å gjøre nordisk debut. LG G3 D855 er en innovativ og nyskapende oppfølger til suksessmodellen LG G2. Den nye modellen er utstyrt med det beste som dagens mobilteknologi kan tilby - unik bildekvalitet med Quad HD, første mobilkamera med laserautofokus, brukervennlig grensesnitt og smarte funksjoner i tillegg til et meget elegant design.

LG G3 har et luksuriøst metalinspirert design og er utstyrt med bransjens første Quad HD-skjerm med fantastisk bildekvalitet. Oppløsningen på 2560x1440 betyr mer enn 75 prosent flere piksler enn en Full HD-skjerm. Med hele 538 piksler per tomme får du frem flere utrolige detaljer og skarpere bilder enn hva du kan se i trykte magasiner. 

LG G3 utnytter skjermstørrelsen til det maksimale og har mindre ubenyttet flateareal enn andre smarttelefonene på markedet. Dette gjør rammen nesten usynlig og fremhever den fantastiske Quad HD skjermen. I kombinasjon med et avansert 13MP kamera med optisk bildestabilisering, super-rask laserautofokus og et batteri som varer hele dagen og godt inn i neste, tar LG G3 deg til et nytt nivå.

Enkel er det nye smarte

LG Electronics har lyttet til brukerne, noe som har resultert i en rekke nye funksjoner og forbedringer i LG G3 for å gjøre den smart og enkel å bruke. I tillegg er hele grensesnittet redesignet for å skape en mer brukervennlig opplevelse. Den praktiske Knock Code-funksjonen, som gjør det enkelt å vekke og låse opp telefonen ved å trykke på et forhåndsbestemt mønster på skjermen, er selvfølgelig med i G3.

Smart Notice foreslår ting, selv før du har rukket å tenke på det. De smarte anbefalingene baseres på mobilens status, din bruk og posisjon. For eksempel med Smart Cleaning, noe som kan foreslå å slette programmer som ikke har vært brukt i lang tid eller midlertidige filer for å frigjøre mer plass på mobilen. Eller forslag basert på anropsloggen,"Du har avist en telefonsamtale med Trond klokken 12:30. Vil du ringe han tilbake?"

Med Software Diet har programvaren i G3 også blitt slankere. Rundt 30 prosent av de forhåndsinstallerte programmene er fjernet ved å kombinere apper og tilhørende funksjoner sammen. I tillegg kan du avinstallere 30 prosent flere av de forhåndsinstallerte appene for å gi enda større frihet.

Pris og tilgjengelighet

LG G3 vil være tilgjengelig i Norge i slutten av juni i fargene Metallic Black, Silk White and Shine Gold. Anbefalt utsalgspris er 5.795 NOK for 32GB-versjonen og 5.295 NOK for 16GB-versjonen.

Tekniske spesifikasjoner

· Prosessor: Qualcomm Snapdragon™ 801, 2,5GHz Quad-Core

· Bildeskjerm: 5,5 tommer Quad HD IPS (2560x1440, 538ppi)

· Minne:

o  16GB eMMC ROM med 2GB DDR3 RAM + plass til microSD-kort opp til 128GB

o  32GB eMMC ROM med 3GB DDR3 RAM + plass til microSD-kort opp til 128GB

· Kamera:

o  Hovedkamera: 13MP med OIS+ og Laser Auto Focus,

o  Selfiekamera: 2,1MP med Gesture shot

· Batteri: 3 000mAh (avtagbart)

· Operativsystem: Android 4.4.2 KitKat

· Størrelse: 146,7 x 74,6 x 8,9mm

· Vekt: 149g

· Nettverk:

o  4G/LTE (800/900/1800/2100/2600)

o  3G (HSPA+42Mbps/HSPA+21Mbps)

o  2G (GSM/EDGE)

· Tilkobling: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X), NFC, SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0, DLNA

· Farger: Metallic Black, Silk White, Shine Gold

· Øvrig: Smart Keyboard, Smart Notice, Knock Code™, Guest Mode med mer.

Powered by Labrador CMS