LG Optimus G

Pressemelding fra LG Electronics 9. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Snart kommer endelig markedets mest avanserte 4G-telefon til salgs i Norge. LG Optimus G setter en ny standard og er en kompromissløs smarttelefon med en helt unik brukeropplevelse, stilig design og den best mulige ytelsen, skjermen og batteritiden.

Snart vil den etterlengtede Android-mobilen LG Optimus G endelig være tilgjengelig i norske butikkhyller. LG Optimus G er det seneste steget i evolusjonen av smarte mobiltelefoner. Den nye 4G-modellen er utstyrt med alt som gjør smarttelefonopplevelsen morsommere, enklere og raskere.

Optimus G bygger på en kraftig firekjerners Snapdragon S4 Pro-prosessor, som sammen med grafikkprosessoren Adreno 320 alltid gir høyest mulig ytelse. Uansett hva du gjør med telefonen - avanserte apper, veksling mellom vinduer eller multitasking - responsen er lynrask. LGs bransjeledende og unike skjermteknoligi, Zerogap Touch og True HD IPS+Display, gir ikke bare Optimus G en fantastisk oppløsning og skarpt bilde, men også uslåelige synsvinkler og eksakt fargegjengivelse. Zerogap Touch-teknologien gjør dessuten den 4,7 tommer tynne skjermen 27 prosent tynnere enn hos tidligere modeller.

LG Optimus G setter også en ny standard når det kommer til kamera. Det kraftige kameraet er på hele 13 megapiksler og gir høyoppløste og levende bilder og filmer, samtidig som den ultrakompakte og tynne kameramodulen hindrer telefonen i å bli tykkere enn 8,45 millimeter. Nye og morsomme kamerafunksjoner i Optimus G gjør at du kan fange livets spesielle øyeblikk. Kameraet har blant annet en smart lukker, som hjelper til å stabilisere et ustødig kamera eller et objekt i bevegelse ved å justere lukkertiden slik at bildet blir best mulig. Med stemmeaktiveringsfunksjonen "cheese shutter" er det enkelt å ta bilde kun ved å si "cheese" eller "kimchi".

Ny, avansert ytelse krever også et batteri med en kapasitet utover det vanlige for at brukeren ikke må lade telefonen i tide og utide. LGs kraftige 800-Cycle-batteri gir veldig god driftstid, uansett om du har mange samtaler eller bruker apper som utnytter den raske 4G-tilkoblingen og den kraftige grafikken til fulle. Batteriet har dessuten en betydelig lengre levetid. Kapasiteten minker først etter 800 ladningssykluser, noe som vil si at du kan bruke Optimus G og telefonens smarte funksjoner lengre enn andre smarttelefoner.

Smart med elegant designSupertelefonen LG Optimus G handler ikke bare om teknologi, men også om elegant design, smarte funksjoner og et intuitivt brukergrensesnitt - helt enkelt en unik og smart brukeropplevelse som gjør telefonen enkel å bruke. LG Optimus G har en stilren design i svart finish, hvor forsiden domineres av den 4,7 tommer store skjermen. Baksiden, som er laget i glass, viser ulike mønstre avhengig av den reflekterende vinkelen og lyset. Dette gir telefonen et iøynefallende, tredimensjonal og juvelliknende utseende.

Presenterer cross-taskingMed sin høye ytelse gir Optimus G ikke bare muligheter til multitasking, men også LGs nylanserte uttrykk: "cross-tasking". Mens multitasking innebærer å ha ulike applikasjoner kjørende samtidig, betyr cross-tasking at du kan bruke applikasjonene samtidig og utføre flere komplekse oppgaver samtidig på skjermen. Noen nyskapende cross-tasking-funksjoner i Optimus G er:

·  QSlide:Funksjonen viser virkelig nytten ved cross-tasking og lar deg bruke to programmer ell funksjoner simultant på skjermen ved hjelp av transparente lag. For eksempel kan du sende en tekstmelding og samtidig se på videofilm eller skrive en mail og titte på et kart samtidig.

·  Live Zooming:Med Live Zooming kan du zoome inn og ut i bildet, til og med imens du spiller av video. For eksempel kan du zoome inn på et veiskilt i filmen du ser på, for å identifisere stedet for innspillingen.

·  Dual Screen-Dual Play:I tillegg til å speile innholdet mellom telefonen og TV-en, lar denne funksjonen deg vise ulikt innhold på hver skjerm. For eksempel kan en presentasjon vises på en TV mens Optimus G viser de medfølgende presentasjonsnotatene.

·  Icon Personalizer:Denne funksjonen innebærer at du kan tilpasse ikoner ved å redigere størrelsen deres, og legge til bilder slik at de mest brukte appene blir mer synlige og tilgjengelige.

Pris og tilgjengelighet

LG Optimus G vil bli tilgjengelig i Norge fra og med begynnelsen av april 2013, til en anbefalt ca. pris på 3990 kroner inklusive moms.

Inkludert i prisen er LGs nye høykvalitets in-ear-headset QuadBand. Telefonen leveres med Android 4.1 Jelly Bean.

Powered by Labrador CMS